Nederlands Speciaalbier Festival

Nederlands Speciaalbier Festival

Op zondag 7 mei aanstaande vindt in hartje ’s-Hertogenbosch voor de dertiende keer het Nederlands Speciaalbier Festival plaats. En dit jaar verhuizen we naar een nieuwe locatie, naar de Parade, het plein naast de beroemde Sint-Janskathedraal. Tijdens dit proeffestival kunnen de bezoekers kennis maken met de vaak bijzondere bieren van de verschillende (kleinere) Nederlandse brouwerijen.

De drang naar ambachtelijke, lokale en – als het even kan – biologische producten gaat ook niet aan bierland voorbij. Er is een speciaalbier trend gaande, die voorlopig niet te stoppen is. Het aantal nieuwe brouwerijen in Nederland stijgt al een tijdje explosief. Het Nederlands Speciaalbier festival biedt al deze brouwerijen een mooi podium om al hun bieren te presenteren. Het unieke aan dit festival is dat je hier de meest aantal speciaalbier brouwerijen uit Nederland staan met meer dan 200 verschillende bieren.

 

Wanneer

  • zondag 7 mei 201712.00 - 18.00 uur

Prijzen

  • € 7,00
  • Dit jaar heb je een entreekaart nodig om op zondag 1 mei het nieuwe festivalterrein van het Nederlands Speciaalbier Festival te betreden. Tegen inlevering van het ticket ontvang je het speciale Festivalglas met het festivalboekje gratis.

Bereikbaarheid

Toon resultaten

Reviews