Stadswandeling en rondvaart

In ’s-Hertogenbosch ontmoeten oud en nieuw elkaar. Het is een prachtige vestingstad boordevol monumenten, maar het is ook de stad van eigentijdse kunst en hightech bedrijven. De stad van Middeleeuwse panden boven de Binnendieze en van eigentijdse gebouwen in de nieuwbouwwijken. Verken de stad en ontdek al het moois dat ’s-Hertogenbosch te bieden heeft.

(Er)vaar de Binnendieze

Dat 's-Hertogenbosch een prachtige historische binnenstad heeft is bij de meeste mensen wel bekend. Maar heb je ook al eens onder de stad gekeken?

Ontdek deze rondvaart

Wandel door 's-Hertogenbosch

Ontdek de unieke cultuurstad onder leiding van een gids en bewonder de vele bezienswaardigheden.

Ontdek deze stadswandeling

Varen met Rederij Wolthuis

Varen en genieten in 's-Hertogenbosch. Een varend personeelsfeest, een dagtocht op de Bossche wateren, een mooie rondvaart, uniek is het beslist. Met Rederij Wolthuis vaar je per boot langs de historische vestingwallen en verschillende bastions zoals de Citadel.

Meer informatie over de vaartochten

Vaar met Zoete Lieve Gerrit

Ontdek met Rondvaartbedrijf Kuijpers de binnenstad en omgeving van 's-Hertogenbosch.

Boek jouw rondvaart

Zuiderpark Stadswalzone wandeling

De route begint en eindigt in de nieuwe parkeergarage St.-Jan. Het plangebied Stadswalzone ligt tussen de historische binnenstad en het Zuiderpark. De Stadswalzone is een bijzonder nieuw onderdeel van het kralensnoer dat de oude vestingwerken aan elkaar verbindt, met tal van bijzondere plekken en ervaringen, geheel te voet te ontdekken!

Ontdek het Zuiderpark Stadswalzone

Spoorzone wandeling

Wandel door de stad en beleef de Spoorzone op je eigen houtje. Met de gratis weblink kun je via je smartphone een route wandelen die je op bijzondere plekken, bekende highlights en verborgen parels leidt. Straks weet jij dingen over de stad waarvan zelfs de meest doorgewinterde Bosschenaar van onder de indruk is. De route duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en je kunt op elk punt van de route instappen.

Beleef de Spoorzone