Campagnebeeld

(Her)ontdek jaren '80

Doe Maar, Madonna, de Discman en Ganzenbord. Ken jij het nog? Wat gebeurde er ook al weer in de jaren '80? En welke spelletjes werden er gespeeld?

Tijdens een bezoek aan de jaren '80 expositie in het Noordbrabants Museum kun je dit allemaal opnieuw beleven.

Jaren '80 waren bewogen jaren. Van 3 juni t/m 15 oktober 2017 kun je de cultuurhistorische familietentoonstelling 'Doemdenkers en positivo's' bezichtigen in het Noordbrabants Museum. Ben jij opgegroeid in de jaren 80? Je zult veel herkennen. In de tentoonstelling zie je uiteenlopende thema's van gadgets, films, muziek tot sport terug uit die jaren.

Overnacht in één van de hotels en geniet van een overheerlijk driegangen diner. In de hotels kun je ook één van de spelletjes uit de jaren '80 spelen. Ken jij de regels nog?

Dit ga je doen

Jaren 80 expositie
1

Bezoek het Museumkwartier

Ervaar de jaren '80 tijdens de expositie: Doemdenkers en positivo's. Deze expositie kun je bezoeken van 3 juni t/m 15 oktober 2017 in het Noordbrabants Museum. Het arrangement is inclusief een ticket aan het Stedelijk Museum. Geniet van deze cultuurcombinatie.

Van der Valk hotel Nuland
2

Overnacht in één van de hotels

Één dag in 's-Hertogenbosch is niet genoeg. Boek je arrangement en slaap in één van deze hotels: Van der Valk Hotel Nuland-’s-Hertogenbosch, Huize Bergen, Hotel Boer Goossens, Hotel Central, Van der Valk Hotel 's-Hertogenbosch – Vught, Movenpick Hotel ’s-Hertogenbosch, Guldenberg Hotel of Campanile.

Shoppen
3

Shopping centrum 's-Hertogenbosch

's-Hertogenbosch heeft leuke boetiekjes en knusse winkelstraatjes. Ontdek deze pareltjes via de speciaal ontwikkelde jaren '80 winkelroute.

Reviews