Gratis parkeren + culinaire deal

€ 40,00

PARKEER GRATIS. PROEF DE BOSSCHE BOL. BELEEF BOURGONDISCHE SPECIAALZAKEN EN GENIET VAN EEN DINER!

Ga op culinair avontuur in Den Bosch, deze dag zullen je smaakpapillen worden geprikkeld! Na een overheerlijke Bossche Bol ga je op pad met de samengestelde 'bourgondische-shoppingroute'. Deze route leidt jou langs enkele speciaalzaken die de stad rijk is. Proef, ruik en geniet! Vervolgens kun je bij Ries genieten van een 2-gangendiner. Je parkeerticket is geldig t/m 22uur, wil je nu langer blijven? Dan betaal je bij aan de automaat voordat je weg gaat!

Deze exclusieve deal is alleen geldig op maandag, dinsdag en woensdagen tussen 14 - 22uur!

Dit arrangement is nog in de testfase. Digitale boeking kan momenteel nog niet voldaan worden. Graag contact opnemen met reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl bij interesse.

Dit ga je doen

Parkeergarage St.-Jan
1

Gratis parkeren

Een dagje Den Bosch zonder dat je de parkeerkosten hoeft te betalen, ideaal! Met dit complete arrangement bezoek je de stad tussen 14-22u. Dez parkeergarage is al een bezienswaardigheid op zich én op loopafstand van de eerste Bourgondische versnapering.

Bossche Bol 't Pumpke
2

Bossche Bol bij 't Pumpke

Start je dag met een echte Bossche Bol bij 't Pumpke, onder het genot van een kopje koffie/thee. Stadsherberg 't Pumpke is op loopafstand van de parkeergarage!

Shoppen Den Bosch
3

Shop till you drop!

Ga op avontuur met deze unieke shopbox! Je ontvangt een echte Bossche Koek, een historische stadwandeling (op papier) en verschillende leuke kortingsbonnen van onder andere Barrique, Boergondisch en TumTum. Deze box vertegenwoordigt een waarde van €25,-.

Ries - Den Bosch
4

Geniet van een 2-gangendiner bij Ries

Diner bij het gezellige restaurant Ries in de Uilenburg, een sfeervol stukje Den Bosch. Ries kookt graag met Brabantse streeproducten, met dit in je actherhoofd kun je een overheerlijk (verrassings) diner verwachten! Genieten van dit 2-gangendiner inclusief een goed glas wijn!