3. Bossche Zomer: Samen ontdekken we Den Bosch

vanaf € 101,50

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de leukste zomervakantie zonder zorgen!

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de meest onvergetelijke vakantie die je ooit hebt gehad. Wij nemen namelijk alle zorgen voor jou uit handen door alles vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van plek en vermaak!  

Het arrangement bestaat uit een aantal activiteiten, een diner, een verblijf en tot slot een lunch. Tussen de activiteiten door kun je heerlijk shoppen en genieten van de vele terrasjes en bezienswaardigheden in de stad. Lees hieronder meer over de samengestelde arrangementen. 

*De prijs is per persoon en gebaseerd op hotels in categorie blauw. Bekijk hier de mogelijkheden en aanvullende prijzen.

Dit ga je doen

Vaartocht
1

Vaartocht met Wolthuis

Een vakantie voor gezinnen en vrienden! Dit arrangement is geschikt voor jong en oud en biedt een perfect balans tussen ontspanning en actief zijn. Begin jullie vakantie met een rustgevende vaartocht met Wolthuis en geniet van de omgeving op een buitengewone manier. Tijdens de tocht is er een verfrissende consumptie.

Van Puffelen
2

Onvergetelijk dineren

Die avond dineren jullie bij lunch- en dinercafé Van Puffelen in de Uilenburg. Een wijk waar het rijke historische verleden van 's-Hertogenbosch samensmelt met de gastvrijheid die in de stad heerst

Hotel
3

Hotel naar keuze

Er is zoveel te zien en te doen in Den Bosch dat je nog niet naar huis hoeft... Overnacht in een van de hotels. Overnachten op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels. Lees hier welke hotels het zijn en vraag naar de voorwaarden.

Tandem cruiser
4

Avontuurlijk fietsen

De tweede dag stappen jullie op de fiets en fietsen jullie een actieve fietstocht door de stad en er omheen op een cruiser-tandem. Met de wind in de haren ontdekken jullie de omgeving van 's-Hertogenbosch. Uiteraard is er tijd om op een mooie plek af te stappen en te genieten.

Picknicken
5

Picknicken in Den Bosch

Tot slot ronden jullie de vakantie af met een uitgebreide picknick in een van de stadsparken, die jullie per voet of per fiets bezoeken. De picknickmand halen jullie op bij Bakkerij Royal in het centrum.

Den Bosch
6

Boek nu jouw Bossche Zomer!

Ben jij ook zo enthousiast geworden van dit arrangement? Neem dan snel contact op met onze afdeling reserveringen en dan plannen we samen jouw ultieme Bossche Zomervakantie.

Tel. 073-6149986 E. reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl