Geniet van Boulevard & Bites tijdens dit bijzondere Walking Diner.

Geniet van Boulevard & Bites tijdens het Walking Dinner. 3 Augustus start Theaterfestival Boulevard.  Hiermee is de Parade, het festival hart, weer gevuld met leuke voorstellingen, sfeervolle terrasjes en muzikale optredens.

'Boulevard & Bites' brengt jou een ervaring om niet te vergeten. Na een welkom op het Boulevard terrein op de Parade breng je een bezoek aan de voorstelling 'Yuri van Club Gewalt'. Hierna kun je nog even nakletsen onder het genot van een borrel en een voorgerecht in de Wijnbar aan de voet van de Sint Janskathedraal.

Vervolgens loop je de stad in en staat er nog een hoofd- en nagerecht te wachten bij een van de restaurants. Kijk, luister, proef en ervaar! Te boeken tussen 9 t/m 13 augustus voor minimaal 2 personen.

Dit ga je doen

Club Gewalt
1

Voorstelling tijdens Theaterfestival Boulevard

Met Olympische ambitie snuift Club Gewalt magnesium, springt de diepte in en klautert aan de ringen weer omhoog. Als een Icarus with a death wish. Met vleugels van was? Nee, van ís: Yuri is hier en nu.
In deze work-out opera volgt Club Gewalt de onstuimige loopbaan van de fameuze Bossche turner Yuri. Met mededogen laat dit muziektheatergezelschap zien dat het leven een kettingreactie van random gebeurtenissen is.

Boulevard
2

Borrel & voorgerecht

Na de voorstelling staat er een borrel en voorgerecht voor jullie klaar in de wijnbar op het terrein. Geniet nog even na van de voorstelling en de sfeer op het terrein.

Pilkingtons
3

Vervolg het Walking Diner

Ontdek de lekkere gerechten bij een van de aangesloten restaurants: Breton, Le Meridien, LUX, Pilkingtons, Allerlei, Christoffel, van Puffelen, KEK, Zoetelief, Puik en Dit. Bij een van deze restaurants krijg je een overheerlijk hoofd- en vervolgens nagerecht. Laat je verrassen!

Reviews