Gratis parkeren + culinaire dagdeal

€ 30,00

Ontdek gastvrij en culinair Den Bosch onder het genot van de bossche lekkernij, een overheerlijke lunch én ga zelf op verkenning met de samengestelde shopbox. Goed om te weten, je parkeert helemaal gratis!

Den Bosch staat bekend om haar Bourgondische karakter. Als je aan de lokale lekkernij in Den Bosch denkt, denk je al snel aan de Bossche Bol. Na een kopje koffie/ thee en deze Bol ga je zelf op pad. Wij hebben een unieke shopbox samengesteld. Een historische stadswandeling, een shoppingroute, een aantal unieke vouchers en leuke kortingsbonnen laten jou de stad ontdekken. Van al dat lekkers krijg je natuurlijk wel trek! Tijd voor een luxe lunch in dé culinaire straat van Den Bosch.

Deze exclusieve deal is alleen geldig op maandag, dinsdag en woensdagen tussen 10 - 16uur!

Dit arrangement is nog in de testfase. Digitale boeking kan momenteel nog niet voldaan worden. Graag contact opnemen met reserveringen@vvvnoordoostbrabant.nl bij interesse.

Dit ga je doen

Parkeergarage St.-Jan
1

Gratis parkeren

Het unieke aan deze deal is dat je helemaal gratis parkeert! Je parkeert bij Parkeergarage St.-Jan, op loopafstand van hartje centrum. Overigens is de buitenkant van deze parkeergarage al een fotootje waard, gebouwd onder de oude vestingswerken.

Jouw parkeerkaartje is geldig van 10-16u. Wil je langer blijven dan kan dat uiteraard, dan betaal je gewoon voordat je naar huis gaat.

Pilkingtons terrastuin Den Bosch
2

Proef de echte Bossche Bol bij Pilkingtons

Nadat je hebt geparkeerd kun je op pad. Op loopafstand van de parkeergarage ligt de Sint-Janskathedraal. Aan de voet van deze kathedraal proef jij de echte Bossche Bol. Bij mooi weer kun je zelfs in de tuin terecht. Genieten! Vervolgens kun je beginnen aan je culinaire-ontdekkingstocht! 

Shoppen Den Bosch
3

Ga zelf op verkenning met de shopbox!

Wij hebben een leuke shopbox voor jou samengesteld. Ontdek historisch Den Bosch met de stadswandeling (op papier), volg een van de leuke shoppingroutes en ga langs bij de speciaalzaken waar een leuke actie op jou wacht. Uiteraard kun je hier ook proeven! Deze box vertegenwoordigt een waarde van €25,-.

Restaurant Allerlei - Visserij Den Bosch
4

Lunch bij Allerlei - Visserij

Na het struinen door het historische centrum heb je eten gezien, geproefd en geroken. Dat maakt jou vast een beetje hongerig. Dat komt goed uit, in deze deal zit een overheerlijke lunch. Kom naar dé Bourgondische straat van Den Bosch en geniet hier van een luxe lunch (inclusief een drankje).