Gratis parkeren in parkeergarage St.-Jan

De arrangementen zijn vanaf begin januari 2020 te boeken.

Unieke Gastvrij Parkeren Deals
Parkeer gratis in de St.-Jan Parkeergarage!

Een dagje ‘s-Hertogenbosch zonder parkeerkosten? Dat klinkt ideaal! Met deze vier unieke Gastvrij Parkeren Deals, bezoek je de stad van maandag t/m woensdag en parkeer je helemaal gratis!Je parkeert je auto bij Parkeergarage St.-Jan, op loopafstand van hartje centrum. De buitenkant van deze parkeergarage is al een eerste fotootje waard, gebouwd onder de oude Vestingwerken.

Ontdek deze unieke deals - inclusief een gratis parkeerticket

© By Marjo

Gratis parkeren + Museumbezoek

Ontdek gastvrij, culinair en kunstzinnig ‘s-Hertogenbosch onder het genot van een Bossche bol, een overheerlijke lunch én een bezoek aan het Noordbrabants Museum.

© De Vaste Clique - Korte Putstraat

Gratis parkeren + Lunchdeal

Ontdek gastvrij en culinair Den Bosch onder het genot van de bossche lekkernij, een overheerlijke lunch én ga zelf op verkenning met de samengestelde shopbox.

© De Vaste Clique - Korte Putstraat

Gratis parkeren + Culinaire Avonddeal

Parkeer gratis. Proef de Bossche Bol. Beleef Bourgondische speciaalzaken en geniet van een diner!

Het St-Jan parkeerkaartje bij de Gastvrije Kidsdeal, Museumdeal en Lunchdeal is geldig van ma. t/m wo. van 10.00u -16.00u. Voor de Gastvrije Culinaire Avonddeal is het St.-Jan parkeerkaartje geldig van ma. t/m wo van 14.00u – 22.00u. Wil je langer blijven? Dat kan! Dan betaal je gewoon voordat je naar huis gaat.

Parkeren in Den Bosch

Deze parkeergarage St.-Jan ligt in een historisch deel van Den Bosch, onder de oude vestingmuur. Loop je links de parkeergarage uit, dan sta je in de prachtige natuur 'Het Bossche Broek'. Loop je rechtdoor, dan sta je binnen een paar stappen in hartje centrum. 

Bekijk hier de locatie Parkeergarage St.-Jan.