Het is stil in Den Bosch. We voelen en zien de impact van de huidige crisis op het bruisende leven in onze stad. Laten we de handen ineenslaan en onze getroffen horeca, detailhandel, evenementen-, toeristische en culturele sector samen ondersteunen. Want samen staan we ongelooflijk sterk! #samenzijnwijDenBosch 

KOOP, PROEF en BELEEF lokaal! Natuurlijk op de afgesproken 1,5 m afstand of gewoon via internet.

Bourgondisch eten komt naar je toe. Zo blijf je genieten!

Shop jouw zomerkleding via creatieve initiatieven.

Bekijk hier de Cultuurtips voor thuis en geniet!

Lokale ondernemers vertellen bijzondere verhalen.

Heb jij een onderneming in Den Bosch en/of organiseer jij een leuke online activiteit, waarmee je de stad in huis haalt? Meld jouw initiatief dan kostenloos aan door het onderstaande format te downloaden, in te vullen en te mailen naar marketing@vvvnoordoostbrabant.nl. Aanmeldingen worden doorgaans binnen twee werkdagen verwerkt. 

Download het format

De leukste online Bossche Evenementen

Speciaal voor jou organiseren de ondernemers in Den Bosch de leukste online activiteiten om de stad bij jou in huis te brengen.

Van workshop tot digitale rondleiding door het museum, welke activiteit zet jij in jouw agenda?

Bekijk het aanbod

Fietsen & Wandelen

EEN BOSSCHE ZOMER VOOR IEDEREEN

Zomervakantie in Den Bosch

Ben jij een Bosschenaar en blijf jij dit jaar lekker thuis? Of ben jij van boven de rivieren en ga je op citytrip in eigen land? Kom een kijkje nemen tijdens De Bossche Zomer in Den Bosch! Een zomervakantie lang de leukste lokale plekken bezoeken, genieten van kunst, eten en natuur in het karakteristieke stadje 's-Hertogenbosch. Deze zomer is er een compleet programma verdeeld over de vijf kwartieren: de Binnenstad, Kop van 't Zand, Zuiderpark, Pettelaarse Schans en Brabanthallen. 

Ontdek het allemaal!

Blijf binnen

Kun jij niet naar Den Bosch? Dan brengen we Den Bosch naar jou! Volg ons op Instagram voor de mooiste foto's uit de stad en haar omgeving.

Laatste nieuwtjes

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en activiteiten in Den Bosch? Volg Bezoek Den Bosch op Facebook.

Goed geïnformeerd

Met het coronavirus op de loer is het goed om op de hoogte te blijven. Op de website van de Gemeente 's-Hertogenbosch vind je betrouwbare informatie.