Tum Tum

Snoepwinkel Snoeperij Tum Tum: Brengt TumTumThuis

Contact

Adres:
Snoepwinkel Snoeperij Tum Tum
Ridderstraat 11
5211 JZ 'S-HERTOGENBOSCH
Plan je route

Snoeperij Tum Tum is sinds Bossche Heugenis een begrip in ’s-Hertogenbosch. De enorme keuze aan snoep, de heerlijke geuren en groene papieren zak zijn niet meer weg te denken uit het Bossche straatbeeld. 

Sinds maart heeft snoeperij tum tum ook een thuis-service: TumTumThuis. Via de mail bestel je je snoepjes en …

Lees verder

Snoeperij Tum Tum is sinds Bossche Heugenis een begrip in ’s-Hertogenbosch. De enorme keuze aan snoep, de heerlijke geuren en groene papieren zak zijn niet meer weg te denken uit het Bossche straatbeeld. 

Sinds maart heeft snoeperij tum tum ook een thuis-service: TumTumThuis. Via de mail bestel je je snoepjes en per post wordt het verstuurd. Je hoeft er de deur niet voor uit en alles wordt netje bij jou of bij een ander bezorgd. Je kan voor jezelf een lekker pakket snoep bestellen of voor je kinderen, kleinkinderen, ouders of vrienden om hen te laten weten dat je aan ze denkt, hen te feliciteren of om gewoon een hart onder de riem te steken.   In de snoepwinkel zelf bieden we nu "Private shopping". Altijd al eens alleen in Snoeperij Tum Tum willen zijn? Dat kan nu! Je hebt de hele Snoeperij tot je beschikking en hebt alle ruimte om jouw favoriete snoepjes uit te zoeken. Een unieke kans, dus pak hem. 

 Kijk op www.tumtum.nl voor meer informatie of stuur een bericht naar info@tumtum.nl  Wij zorgen dat het bezorgd wordt, gewoon bij je tumtumthuis. __________________________________________________________________________________________________

Snoeperij Tum Tum is reeds lange tijd een bekend begrip in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Grootouders nemen hun kleinkinderen mee naar het winkeltje waar zij vroeger kwamen en ook ouders komen met hun eigen kinderen weer even langs naar hun snoepwinkeltje van vroeger.

Zodra het deurbelletje rinkelt bent u weer even in grootmoeders tijd. De zoete geur en de vele soorten snoep zijn een lust voor alle zintuigen. Bij snoeperij Tum Tum vindt u nog vele soorten Oud Hollands snoep. Van salmiakbrokken tot zoethout, van kaneelstok tot wijnbal. Met meer dan 400 soorten snoep zit er altijd wel iets naar uw smaak bij.

Lees minder

Openingstijden

  • elke maandaggesloten
  • elke dinsdag12.00 - 16.00 uur
  • elke woensdag12.00 - 16.00 uur
  • elke donderdag12.00 - 16.00 uur
  • elke vrijdag11.00 - 16.00 uur
  • elke zaterdag11.00 - 16.00 uur
  • elke zondag13.00 - 16.00 uur
  • Aangepaste tijden

IN DE BUURT

Toon resultaten

Neem alvast een kijkje