Safaripark de Beekse Bergen

Beekse Bergen is volgens ZooSite niet enkel het Beste Wildlife Dierenpark van Nederland & België, maar naast bijna 1500 wilde dieren in het safaripark beschikt Beekse Bergen ook over een vakantiepark én een water- en speelpark. Verblijf in het vakantiepark in  één van de Afrikaanse accommodaties en krijg met de AttractiePas toegang tot Safaripark Beekse Bergen en Speelland Beekse Bergen, maar ook tot een aantal andere natuurrijke en sportieve attracties in Brabant. Maar Beekse Bergen staat natuurlijk vooral bekend als het grootste wildlife safaripark van de Benelux. Onlangs werd de bussafari nog bekroond tot ‘Beste beleving in de Benelux’ en het olifantenverblijf tot ‘Mooiste nieuwe verblijf’. 
Kom Afrika ervaren, middenin Brabant..!

 

Wat is er te doen?

Ga op Safari! Rijd, vaar of wandel door Afrika in de Beekse Bergen. 

En blijf ook overnachten op het vakantiepark of op het Safari Resort en slaap tussen de wilde dieren!

Schoolreisje? Krijg les van een echte ranger of download de gratis educatieve lespakketten.

Er is genoeg te beleven dus ontdek deze unieke ervaring voor alle leeftijden!

Water- en speelpark

Speelland Beekse Bergen biedt kinderen alles voor een heerlijke dag vol waterpret en speelplezier. En terwijl de kinderen zich vermaken, komen ouders heerlijk bij op het zandstrand: een leuk dagje uit voor het hele gezin.

Overnachten op het vakantiepark

Op een plek die omgeven is door bos en water, kun je genieten van wat je het liefst doet. Een dagje zwemmen in het overdekte Junglebad, klimmen en klauteren op de speeltoestellen, vissen in het Victoriameer of juist even helemaal niets. Voel je vrij om te doen wat jij wilt, want dit is jouw vakantie!

Ontdek de dieren

Nieuwsgierig geworden naar de dieren die er verblijven? Bekijk ze hier!