Bourgondisch genieten in De Korte Putstraat

De Korte Putstraat is niet alleen een begrip in ’s-Hertogenbosch, maar ook landelijk is zij zeer bekend. De Korte Putstraat dankt haar bekendheid aan haar historische uiterlijk, de diversiteit aan horecagelegenheden en bovenal aan de buitengewoon gemoedelijke sfeer die er heerst. Eenmaal aangekomen zal je direct ervaren dat de straat iets speciaals heeft. Zelfs een gewoon kopje koffie wordt een hele beleving mits in De Korte Putstraat genuttigd. Deze plek is dus zeker een bezoekje waard!

Overzicht Korte Putstraat

Wat is nou precies de Korte Putstraat?

De Korte Putstraat, dé culinaire straat van 's-Hertogenbosch. Maar wat is nu precies die Korte Putstraat? Dat leggen we je graag uit. De Korte Pustraat staat bol van de horecagelegenheden. Je vindt er de meest smaakvolle restaurantjes, de gezelligste sfeer, de typische Bossche gastvrijheid en je kunt hier optimaal genieten van een (vrijdagmiddag)borrel. Begint je maag al te rommelen?

Verken de Korte Putstraat

Gastvrouw van de stad

's-Hertogenbosch heeft veel gezichten en iedereen beleeft de stad anders. Maar één ding is zeker: Bosschenaren zijn trots op hun stad. En ze vertellen je er graag over. Hoe ervaren zij de stad, wat zijn hun lievelingsplekken en persoonlijke tips? Dit keer is 'gastvrouw van de stad' Esther Reiners aan het woord.

Lees het verhaal van Esther