Ervaar authenticiteit in De Uilenburg

Dat De Uilenburg een bijzondere wijk is mag zeker gezegd worden. Het is een smeltkroes van het rijke verleden dat 's-Hertogenbosch kent en de gastvrijheid die in de stad heerst. De talrijke terrassen lijken onweerstaanbaar door de sprookjesachtige sfeer die er hangt en de prachtige omgeving is een echte toevoeging. Jouw drankje wordt in De Uilenburg een ware belevenis. Wanneer je de Uilenburg betreedt, is het niet vreemd als er een evenement aan de gang is. Voel je vrij om mee te feesten. 'Gezelligheid' is hierbij het sleutelwoord. Wandelend door de straten kom je langs gebouwen die je over hun verleden vertellen. Voor de perfecte voortzetting van jouw tijdreis stap je in deze wijk meteen op voor de enige echte Diezetocht.

Wandel in de Uilenburg

De Uilenburg is natuurlijk een plek bij uitstek om gezellig te borrelen op het terras. Maar heb je al wel eens een wandeling gemaakt door deze historische wijk? Wandel door de pittoreske straatjes langs de monumentale panden en de talrijke terrassen. Voel je de sprookjesachtige sfeer die hier hangt? Wij weten zeker dat je je in een sprookjeswereld waant!

Verken de Uilenburg

Hotspots in De Uilenburg

Brouwerij Boegbeeld

Middenin de Uilenburg vind je Brouwerij Boegbeeld. Deze brouwerij staat vooral bekend om het Kutbier. Je loopt vanuit de antiekwinkel naar boven waar het gebrouw plaatsvindt. Koop hier ter plekke het Kutbier of ontdek de overige speciaalbieren. Proef de passie.

Bezoek de brouwerij

Overnachten in de Uilenburg