Verken het moderne Paleiskwartier

Aan de westkant van het Centraal Station vindt je Het Paleiskwartier. De passerelle over het station verbindt het historische centrum van ’s-Hertogenbosch met het hypermoderne Paleiskwartier. In slechts enkele minuten tijd arriveer je in een compleet nieuwe wereld. Jezelf vermaken is er geen enkel probleem. Van een simpele salade tot een uitgebreid diner nuttigen, het kan allemaal. Je kunt vrijwel overal terecht voor de lekkerste hapjes en drankjes. Vergeet ook zeker niet om de bouwkundige hoogstandjes in de buurt te bewonderen!

Mocht je na al het rondlopen toch wat uitgeput zijn, kun je altijd nog lekker ontspannen aan de Hofvijver. Ga aan de waterkant zitten en bewonder de Jheronimus Bosch die in het water staat. Mocht jij de persoon zijn die niet meer stil kan zitten van enthousiasme, er zijn er ook nog wandelpaden waar je even flink uit kunt razen. Kortom, een bezoek aan het Paleiskwartier staat garant voor een geslaagde dag.

Nieuwsgierig?

Wij heten je van harte welkom! Je loopt eenvoudig vanuit 's-Hertogenbosch Centraal Station dit prachtige stukje binnenstad in.

Bezoek het Paleiskwartier