Ontdek de Jeroen Bosch Tuin

Achter de voormalige Sint Josephkerk aan de Sint Josephstraat vind je de tuin van je dromen. Een tuin die een verhaal vertelt aan wie het maar horen wil. Een tuin met een verleden: De Jeroen Bosch Tuin. Deze tuin hoorde vroeger bij de veel grotere kloostertuin van de Paters Redemptoristen. Destijds hoorde hier ook een moestuin bij. Hoewel deze niet meer tot de tuin behoort, doet dit niets af aan de pracht van de Jeroen Bosch Tuin.

Tegenwoordig is de aangrenzende Sint Josephkerk omgetoverd tot feest- en congreslocatie en is de Jeroen Bosch Tuin voor iedereen vrij toegankelijk. De tuin biedt de gelegenheid om zelfs als leek op het gebied van tuinieren te genieten van het fascinerende groen. Ook voor de beste tuiniers is de Jeroen Bosch Tuin een lust voor het oog en een bron van inspiratie. Het is niet voor niets dat de kloostertuin omgetoverd wordt tot een echte ‘Tuin der Lusten’. Dit is vanzelfsprekend een verwijzing naar het beroemde schilderij van de alom bekende kunstenaar Jeroen Bosch.

Onvergetelijk bezoek

Bij een bezoek aan 's-Hertogenbosch mag de Jeroen Bosch Tuin niet vergeten worden. Doe jezelf een plezier en geef je ogen er goed de kost. We verzekeren je dat het bezoek onvergetelijk zal zijn!