De Snellestraat - Voor ieder wat wils

Het moge duidelijk zijn: de Snellestraat is volledig ingericht op de behoeften van iedere bezoeker van ’s-Hertogenbosch. Je krijgt spontaan honger als je de restaurantjes in de straat passeert. Althans, als je de verleiding kunt weerstaan en niet meteen in het eerste beste restaurant verdwijnt. Of ben jij meer de persoon die volledig op kan gaan in winkelen? Degene die een gat in de lucht springt bij het vinden van dat exclusieve item? Dan mag je de Snellestraat bij je bezoek zeker niet overslaan. Al met al mag gezegd worden dat de Snellestraat er zeker niet op gebouwd is om snel doorheen te lopen.

Mix van oud en nieuw

Spring jij een gat in de lucht bij het vinden van dat exclusieve item? Dan mag je de Snellestraat bij jouw bezoek zeker niet overslaan. Breng een bezoekje aan 'Vintage Room': wij weten zeker dat je hier blij van wordt.

Bezoek Vintage Room

Ontspannen op een terrasje?

        

Trendy mini-warenhuis

OAK is een mini-warenhuis waar je allemaal hippe spullen vindt, van kleding tot cactusplantjes. De winkel zit tussen leuke restaurantjes én eetcafés, hier kun je even ontspannen tussen het shoppen door.

Bezoek OAK