Graven van Leuven

De graven van Leuven

De Graven van Leuven, een echt cafe waar je van een gezellige borrel en een heerlijke lunch kan genieten. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor …

Lees verder

De Graven van Leuven, een echt cafe waar je van een gezellige borrel en een heerlijke lunch kan genieten. Vanaf 10.00 uur kun je terecht voor de eerste kop koffie van de dag met een echte Bossche Bol of zelfgemaakt appelgebak. De Graven van Leuven ligt naast parkeergarage De Wolvenhoek en tegenover het Stadskantoor dus perfect voor een lunchafspraak met vrienden of zakenrelaties. Op onze lunchkaart vind je lekkere broodjes, gezonde salades en goedgevulde soepen, voor de kinderen hebben we zelfs boterhammen!In ons café kun je een oude bekende tegenkomen of nieuwe mensen ontmoeten. Met 10 verschillende bieren en 6 wijnen op de kaart kun je gezellig borrelen met je collega’s of vrienden, voor groepen die van te voren reserveren hebben wij natuurlijk leuke arrangementen. In het weekend is ons cafe te gebruiken voor een leuk besloten feestje met jouw vrienden, jouw hapjes en jouw muziek!

De beste tosti's van Den Bosch!
Bij De Graven van Leuven zijn we bescheiden genoeg om te zeggen dat wij de beste tosti van Den Bosch serveren! We hebben 14 verschillende, dus er zit zeker een lekkere voor jou tussen!

Lees minder

IN DE BUURT

Toon resultaten

Neem alvast een kijkje