Oeteldonk binnenstebuiten! - van 23 t/m 25 februari

Onder dit motto zal Oeteldonk zich in 2020 in het feestgedruis storten.

De stad bruist van de activiteiten rondom carnaval: van de aankomst van Z.K.H. Prins Amadeiro XXV tot de begrafenis van Boer Knillis. Het is een feest dat al meer dan 550 jaar wordt gevierd in 's-Hertogenbosch en waar menig bezoeker van buiten de stad op af komt! De Oeteldonkse Club weet na al die jaren nog steeds de Oeteldonkse tradities in ere te houden en maakt van Oeteldonk een waar feestdorp met de bijbehorende Oeteldonkse evenementen. Kortom, een groot spektakel waar je zeker bij moet zijn. Wil je weten wat er allemaal te doen is? Wij hebben de leukste activiteiten voor je op een rijtje gezet.

Gebruiken en tradities

Oeteldonk staat bol van tradities en kent vele symbolen. Soms verhuld en alleen voor de echte kenner herkenbaar als verwijzing naar Oeteldonk, soms overduidelijk aanwezig en onlosmakelijk verbonden met Oeteldonk. Nieuwgierig geworden?

Ontdek hier alle tradities

Wist je dat...

Oeteldonk een rijke historie heeft die al in 1882 begon? Maar carnaval wordt in ‘s-Hertogenbosch al veel langer gevierd! Carnaval zit de Bosschenaren dus al eeuwen in het bloed.

Ontdek de rijke historie

    

Praktische informatie

Contact

Wil je meer weten over carnaval in Oeteldonk? Of heb je nog vragen? Neem dan snel contact met ons op.

Facebook

Volg de Oeteldonkse Club op Facebook en blijf op de hoogte van alle evenementen, nieuws en meer! Volg de Oeteldonkse Club

Bekijk hier de complete Oeteldonkagenda.

Overnachten

Wil je Oeteldonk écht beleven en alle dagen carnaval vieren? Blijf dan een nachtje of nachtjes slapen in een van de vele (boutique) hotels of bed & breakfasts die 's-Hertogenbosch rijk is. Bekijk ze hier