Beleef De Bossche Winter

13 november '20 t/m 17 januari '21

De Bossche Winter maakt ontmoetingen mogelijk, ook nu dat niet vanzelfsprekend is. Ze faciliteert ondernemerschap, met speciale aandacht voor winkeliers. Ze biedt een uitgestoken hand, vooral voor mensen die het in deze donkere dagen extra moeilijk hebben. Ze doet dat kleinschalig, grotendeels online en vooral met elkaar.

Laat je inspireren door De Bossche Winter TeeVee, doe mee aan de vele (online) activiteiten en blijf op de hoogte met de app. Beleef De Bossche Winter! 

Programma

Van een workshop 'adventskalenders maken' tot private shopping bij Bossche ondernemers, De Bossche Winter staat bol van corona-proof activiteiten. Bekijk het programma.

Bossche Winter TeeVee

Met het team van De Bossche Winter als gezichten, wordt er wekelijks om 19.00 uur via YouTube en DTV het programma 'De Bossche Winter TeeVee' uitgezonden. Neem een kijkje op Youtube.

© Wesley Maas Fotografie

Bossche Winter-app

De Bossche Winter zal meebewegen met de RIVM richtlijnen, waardoor de programmering snel kan veranderen. Met de Close-app ben jij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Download hem hier.

De Bossche Winter gaat over gezamenlijkheid en gezelligheid. Dat kenmerkt Den Bosch, waar ontmoeting in ons DNA zit.

Burgemeester Jack Mikkers & wethouder Mike van der Geld

De digitale wensboom