De Bossche Zomer

Van 1 juli t/m 31 augustus 2020 vindt in ’s-Hertogenbosch De Bossche Zomer plaats. De Bossche Zomer zorgt voor bijzondere ontmoetingen voor bewoners, bedrijven en andere initiatiefnemers. De Bossche Zomer geeft letterlijk en figuurlijk ruimte. Ruimte aan ondernemers om deze zomer, waarin ook voor hen alles anders is, toch de ontmoeting te faciliteren. Ruimte voor de Bosschenaren die elkaar na maanden thuis zitten eindelijk weer veilig kunnen ontmoeten. In ruim opgezette stadskwartieren die samen een lint vormen met de historische binnenstad als stralend middelpunt. Aan de hand van een slimme app – Close to Bossche Zomer – kan iedereen zien waar en wanneer in de stad voldoende ruimte is om op een veilige manier te genieten van alles wat de stad te bieden heeft. Van culturele en sportieve activiteiten, historische bezienswaardigheden, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. Kijk voor meer informatie hier.

De Bossche Kwartieren

BINNENSTAD: VERTROUWDE GASTVRIJHEID

Bourgondisch genieten in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, de cultuurstad van het Zuiden. De terrassen zijn geopend net als de culturele hotspots! Deze zomer is er een uitgebreid programma om jouw de mooiste Bossche Zomer te bezorgen. 

Bekijk hier het programma!

 

KOP VAN 'T ZAND: EEN NIEUW CREATIEF AVONTUUR

De bruisende en creatieve hotspot waar je heerlijk kunt genieten van kleinschalige optredens, een drankje & hapje op het terras aan de kade, maar waar je ook al je energie kwijt kunt in het funpark of bij een van de andere activiteiten. Deze zomer ga jij je niet vervelen want er is een uitgebreid programma voor iedereen. 

Ontdek het hier!

ZUIDERPARK: HIER IS HET GRAS ECHT GROENER

Tijdens de Bossche Zomer toveren we het Zuiderpark om tot heus relax & picknickpark. Iedereen is hier welkom! Je kunt terecht op het sfeervolle terras aan het water, of een gratis picknickkleed reserveren via de App en bij aankomst ophalen bij het afhaalpunt in het Zuiderpark. Bij onze Bossche Zomer Kiosk kun je een heerlijke chill-out box bestellen, gevuld met diverse heerlijkheden van lokale ondernemers.

Beleef hier het Zuiderpark!

PETTELAARSE SCHANS: GENIET SAMEN VAN DE RUIMTE

Eindeloos genieten van gastronomie en cultuur op de Pettelaarse Schans. Wat dacht je van dineren op hoogte of genieten van kleinschalige optredens in de natuur? Kom tijdens de Bossche Zomer een kijkje nemen op deze prachtige locatie! Ontdenk snel het programma en mis niks.

Beleef het hier!

BRABANTHALLEN: VAKANTIE IN EIGEN STAD VOOR HET HELE GEZIN

De Brabanthallen biedt deze zomer een gevarieerd programma aan. Van cultuur in Main Stage tot entertainment voor het hele gezin. Kortom: 2 maanden plezier voor jong & oud! 

Bekijk hier het programma!

EEN BOSSCHE ZOMER VOOR IEDEREEN