Activiteiten in 's-Hertogenbosch

Een dagje uit met familie, vrienden of collega's? Dan bezoeken jullie 's-Hertogenbosch! Al fietsend, wandelend of varend door de stad leer je 's-Hertogenbosch pas écht goed kennen. De historische binnenstad vormt het ideale decor voor een dag vol plezier en gezelligheid. Of je nu alleen, met vrienden, familie of collega's komt, 's-Hertogenbosch heeft voor ieder wat wils. Je kunt heerlijk bourgondisch genieten, actief op pad met een gids, of op ontdekkingstocht door het historische centrum.

Eropuit met het gezin

Een dagje weg met het gezin? Dan is Den Bosch perfect! Ga voor een avontuurlijke speurtocht, kijk jullie ogen uit tijdens een boottocht of kom bourgondisch genieten tijdens een (kinder)high tea. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze adviseurs zitten vól goede met te gekke ideeën. Ontdek hier alle informatie die jij nodig hebt voor een fantastisch activiteit en geslaagde dag.

Boek jouw gezinsuitje

'sH Deals

Ben je op zoek naar een activiteit in 's-Hertogenbosch? Neem dan eens een kijkje bij onze arrangementen. We hebben cultuurhistorische stadswandelingen, uitdagende fietstochten, bourgondische uitstapjes, of bijzondere Bosch arrangementen. De arrangementen variëren van eendaagse tot meerdaagse arrangementen. 

Boek jouw 'sH Deal

Groepsactiviteiten

Een groepsuitje gepland, maar je hebt nog geen idee wat te doen? Kom dan naar 's-Hertogenbosch! De stad beschikt over een ruim aanbod in groepsactiviteiten. Het aanbod varieert van een vaartocht over de Binnendieze tot een smaakvolle Hap- en Stapwandeling of een workshop échte Bossche bollen maken. Kortom, er zijn geschikte groepsactiviteiten te vinden voor zowel jong als oud.

Ontdek de groepsactiviteiten