Activiteiten in 's-Hertogenbosch

Een dagje uit met familie, vrienden of collega's? Dan bezoeken jullie 's-Hertogenbosch! Al fietsend, wandelend of varend door de stad leer je 's-Hertogenbosch pas écht goed kennen. De historische binnenstad vormt het ideale decor voor een dag vol plezier en gezelligheid. Of je nu alleen, met vrienden, familie of collega's komt, 's-Hertogenbosch heeft voor ieder wat wils. Je kunt heerlijk bourgondisch genieten, actief op pad met een gids, of op ontdekkingstocht door het historische centrum.

'sH Deals

Ben je op zoek naar een activiteit in 's-Hertogenbosch? Neem dan eens een kijkje bij onze arrangementen. We hebben cultuurhistorische stadswandelingen, uitdagende fietstochten, bourgondische uitstapjes, of bijzondere Bosch arrangementen. De arrangementen variëren van eendaagse tot meerdaagse arrangementen. 

Boek jouw 'sH Deal

Groepsactiviteiten

Een groepsuitje gepland, maar je hebt nog geen idee wat te doen? Kom dan naar 's-Hertogenbosch! De stad beschikt over een ruim aanbod in groepsactiviteiten. Het aanbod varieert van een vaartocht over de Binnendieze tot een smaakvolle Hap- en Stapwandeling of een workshop échte Bossche bollen maken. Kortom, er zijn geschikte groepsactiviteiten te vinden voor zowel jong als oud.

Ontdek de groepsactiviteiten