Groepsactiviteiten in 's-Hertogenbosch

Een dagje uit met familie, vrienden of collega's? Dan bezoeken jullie 's-Hertogenbosch! Al fietsend, wandelend of varend door de stad leer je 's-Hertogenbosch pas écht goed kennen. De historische binnenstad vormt het ideale decor voor een dag vol plezier en gezelligheid.

De cultuurhistorische stadswandeling

Een stadswandeling door het eeuwenoude stadscentrum van 's-Hertogenbosch. Onder leiding van een gids wandelen jullie langs de vele bezienswaardigheden die het oude stadscentrum te bieden heeft.
Vanaf €69,00 per gids - max. 20 personen per gids. De stadswandeling duurt standaard 1,5 uur. Wil je langer wandelen? Neem dan contact met ons op.

Boek deze wandeling

Binnendieze Vaartochten

Bekijk de stad eens van een andere kant! De Binnendieze loopt voornamelijk onder de stad door, waardoor jullie een kijkje kunnen nemen onder het oude stadscentrum. De bootjes hebben een maximale capaciteit van 16 personen, perfect voor groepen!
Vanaf €9,00 p.p.

Boek deze vaartocht

Hap & Stap

Geniet van een smaakvolle wandeling langs verschillende culinaire gelegenheden in de Bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Tijdens deze overheerlijke wandeling vertelt een stadsgids over de vele bezienswaardigheden van het oude stadscentrum. Te boeken bij een groep vanaf 8 personen.
Vanaf €64,00 p.p. (op basis van 8 personen)

Boek deze culinaire wandeling

Stadswandeling incl. Sint-Jan

De historische stadswandeling is bij uitstek dé wandeling om de geschiedenis van 's-Hertogenbosch goed te leren kennen. De wandeling voert je door de binnenstad van de stad en onderweg kom je allerlei interessante bezienswaardigheden tegen. De vele leuke anekdotes maken de wandeling tot een leerzame ervaring. Ook zit er bij deze wandeling een bezoek aan de Sint-Jan inbegrepen. Onder leiding van een gids krijg je tijdens deze rondleiding alle bezienswaardigheden te zien die deze prachtige kathedraal rijk is.

Duur ca. 1,5 uur, te boeken vanaf €99,50 per gids.

Boek deze rondleiding

Ludieke Wandeling

Deze ludieke groepsactiviteit is een echte aanrader! Onder leiding van de bezielende Jaap F. Grolleboer, Henk Z. Knotjes of Berrie C. van Suilenkom komen jullie langs de meest karakteristieke plekjes van de stad. Plezier gegarandeerd!
Vanaf 15 personen, €18,00 p.p.

Boek deze ludieke wandeling

GPS Wandeling

Teambuilding-tip! Verken de stad met een GPS apparaat. Voor deze GPS wandeling is een prachtige route door de binnenstad van 's-Hertogenbosch uitgezet. Met het GPS apparaat stippelen jullie de route uit. Vinden jullie de weg samen? Incl. ontvangst met koffie/thee en een Bossche Bol!
Vanaf €17,95 p.p.

Boek deze GPS wandeling

Wie is de Mol?

Laat de fanatieke speler in jezelf los! Dit spannende spel in het centrum van 's-Hertogenbosch haalt het slechtste in iedereen naar boven. Bij dit spel draait het om kennis en vertrouwen, maar ook om de vaardigheid om te bedriegen en saboteren. De mol zal proberen zoveel mogelijk opdrachten te laten falen. Weet jij wie je kunt vertrouwen?
Vanaf €28,00 p.p.

Boek deze activiteit

Verscholen Stad

‘De Verscholen Stad’ is een wandeling door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch langs plekken waar dak- en thuislozen doorgaans hun dagen en nachten doorbrengen. Voormalig dak- en thuislozen verzorgen rondleidingen als gids. De opbrengsten van de stadswandelingen zijn bestemd voor projecten voor dak- en thuislozen en als inkomstenbron voor de gidsen.
Prijs: €7,50 p.p. (max. 12 personen per gids)

Reserveer nu deze bijzondere wandeling!

Workshop Bossche Bollen maken

Laat de bakker in jezelf naar boven komen! Leer de geheimen van de Bossche bol kennen tijdens de groepsworkshop Bossche Bollen maken. Gedurende 1,5 uur leren jullie hoe je deze Bossche specialiteit maakt. Het eindresultaat is om te smullen!
Vanaf €20,00 p.p. (privé workshop te boeken vanaf 10 personen)

Boek deze workshop

iPad citygame

De iPad citygame is innovatief en vol interactie en moet je een keer gedaan hebben! Met een speciale app beleef je een competitief en interactief avontuur in onze stad. De kaart op de iPad wijst je team de weg naar verschillende highlights van 's-Hertogenbosch. Onderweg zijn er leuke teamopdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Maar, dit is niet alles, je ziet ook waar de andere teams zich bevinden en wat de tussenstand is. Je kan met elkaar chatten maar elkaar ook saboteren! Geniet, lach, beleef, saboteer... de iPad citygame.

Neem contact op voor prijzen.

Boek deze workshop


Braziliaanse Percussie Workshop

De Braziliaanse percussie workshop is een party feature met hoog fun-gehalte! Teambuilding staat centraal bij deze opzwepende, inspirerende workshop. Naast entertainment zorgt het namelijk ook voor een gevoel van verbondenheid. In korte tijd worden de basisprincipes van Braziliaanse percussie aangeleerd, met als resultaat een verrasende en zinnenprikkelende finale! Dat belooft een onvergetelijke activiteit te worden.
Arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 tot 120 personen. Prijs is op aanvraag.

Boek deze workshop
Choco Experience

Onder leiding van Tante Annie of een van haar te gekke Guapa's/o's maak je een lekkere wandeling. Eenmaal bij de feestelijke workshopruimte aangekomen is het tijd om met chocola te gaan spelen. Chocolade bollen, bon bons, en nog veel meer, kun je maken onder het genot van heerlijke liefdesthee of andere consumpties. 

Arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 8 tot 80 personen. Prijs is vanaf €29,50/€37,- per persoon.

Boek dit arrangement

Spaanse kookworkshop

Waan je in Spanje in hartje Den Bosch! Bij PePe del Sol vind je van alles uit de heerlijke Spaanse keuken en kun je je Spaanse kookkunsten ontwikkelen. PePe del Sol biedt uitsluitend de Spaanse keuken. Ook seizoensgebonden authentieke Spaanse gerechten, wijnen alsmede eventueel koffie/thee na afloop zijn bij de prijs inbegrepen.

Deze workshop is te boeken vanaf 8 personen voor €62,- p.p. Boeken op basis van beschikbaarheid.

Boek deze workshop

Boksen in Koudijs

Wil jij iets sportiefs doen met je vrienden, collega's of familieleden? Kom dan een Basiscursus Boksen volgen, in het voormalig Koudijsfabriek op de Tramkade! Ervaar hoe leuk het is, om samen technische vaardigheden te leren en samen tot het gaatje te gaan!

Prijzen en mogelijkheid tot boeken zijn op basis van beschikbaarheid.​

Boek deze activiteit