Groepsactiviteiten in 's-Hertogenbosch

Een dagje uit met familie, vrienden of collega's? Dan bezoeken jullie 's-Hertogenbosch! Al fietsend, wandelend of varend door de stad leer je 's-Hertogenbosch pas écht goed kennen. De historische binnenstad vormt het ideale decor voor een dag vol plezier en gezelligheid.

De cultuurhistorische stadswandeling

Een stadswandeling door het eeuwenoude stadscentrum van 's-Hertogenbosch. Onder leiding van een gids wandelen jullie langs de vele bezienswaardigheden die het oude stadscentrum te bieden heeft.
Vanaf €59,00 per gids - max. 20 personen per gids. De stadswandeling duurt 1,5 uur.

Boek deze wandeling

Binnendieze Vaartochten

Bekijk de stad eens van een andere kant! De Binnendieze loopt voornamelijk onder de stad door, waardoor jullie een kijkje kunnen nemen onder het oude stadscentrum. De bootjes hebben een maximale capaciteit van 16 personen, perfect voor groepen!
Vanaf €8,50 p.p.

Boek deze vaartocht

Hap & Stap

Geniet van een smaakvolle wandeling langs verschillende culinaire gelegenheden in de Bourgondische binnenstad van 's-Hertogenbosch. Tijdens deze overheerlijke wandeling vertelt een stadsgids over de vele bezienswaardigheden van het oude stadscentrum. Te boeken bij een groep vanaf 8 personen.
Vanaf €50,00 p.p.

Boek deze culinaire wandeling

Rondleiding Sint Jan incl. Bouwloods

Speciaal voor groepen: een rondleiding door de prachtige Sint-Janskathedraal. Benieuwd naar de beelden die ooit onderdeel geweest zijn van de Sint Jan? Deze aanschouwen jullie aansluitend in het Sint Jansmuseum: de Bouwloods. In verband met de heilige Mariamaand niet te boeken in de maand mei.
Vanaf €85,00 per gids

Boek deze rondleiding

Ludieke Wandeling

Deze ludieke groepsactiviteit is een echte aanrader! Onder leiding van de bezielende Jaap F. Grolleboer, Henk Z. Knotjes of Berrie C. van Suilenkom komen jullie langs de meest karakteristieke plekjes van de stad. Plezier gegarandeerd!
Vanaf 15 personen, €18,00 p.p.

Boek deze ludieke wandeling

GPS Wandeling

Teambuilding-tip! Verken de stad met een GPS apparaat. Voor deze GPS wandeling is een prachtige route door de binnenstad van 's-Hertogenbosch uitgezet. Met het GPS apparaat stippelen jullie de route uit. Vinden jullie de weg samen? Incl. ontvangst met koffie/thee en een Bossche Bol!
Vanaf €17,95 p.p

Boek deze GPS wandeling

Wie is de Mol?

Laat de fanatieke speler in jezelf los! Dit spannende spel in het centrum van 's-Hertogenbosch haalt het slechtste in iedereen naar boven. Bij dit spel draait het om kennis en vertrouwen, maar ook om de vaardigheid om te bedriegen en saboteren. De mol zal proberen zoveel mogelijk opdrachten te laten falen. Weet jij wie je kunt vertrouwen?
Vanaf €26,45 p.p.

Boek deze activiteit

Verscholen Stad

‘De Verscholen Stad’ is een wandeling door de binnenstad van ’s-Hertogenbosch langs plekken waar dak- en thuislozen doorgaans hun dagen en nachten doorbrengen. Voormalig dak- en thuislozen verzorgen rondleidingen als gids. De opbrengsten van de stadswandelingen zijn bestemd voor projecten voor dak- en thuislozen en als inkomstenbron voor de gidsen.
Prijs: €7,50 p.p. (max. 12 personen per gids)

Reserveer nu deze bijzondere wandeling!

Workshop Bossche Bollen maken

Laat de bakker in jezelf naar boven komen! Leer de geheimen van de Bossche bol kennen tijdens de groepsworkshop Bossche Bollen maken. Gedurende 1,5 uur leren jullie hoe je deze Bossche specialiteit maakt. Het eindresultaat is om te smullen!
Vanaf €20,00 p.p. (privé workshop te boeken vanaf 10 personen)

Boek deze workshop

iPad citygame

De iPad citygame is innovatief en vol interactie en moet je een keer gedaan hebben! Met een speciale app beleef je een competitief en interactief avontuur in onze stad. De kaart op de iPad wijst je team de weg naar verschillende highlights van 's-Hertogenbosch. Onderweg zijn er leuke teamopdrachten uit te voeren en punten te verdienen. Maar, dit is niet alles, je ziet ook waar de andere teams zich bevinden en wat de tussenstand is. Je kan met elkaar chatten maar elkaar ook saboteren! Geniet, lach, beleef, saboteer... de iPad citygame.

Neem contact op voor prijzen.

Boek deze workshop

 

Braziliaanse Percussie Workshop

De Braziliaanse percussie workshop is een party feature met hoog fun-gehalte! Teambuilding staat centraal bij deze opzwepende, inspirerende workshop. Naast entertainment zorgt het namelijk ook voor een gevoel van verbondenheid. In korte tijd worden de basisprincipes van Braziliaanse percussie aangeleerd, met als resultaat een verrasende en zinnenprikkelende finale! Dat belooft een onvergetelijke activiteit te worden.
Arrangement is mogelijk voor groepen vanaf 15 tot 120 personen. Prijs is op aanvraag.

Boek deze workshop