Met groepen

Bedrijfsuitje in Den Bosch? Een excursie met school? Op pad met je vereniging? Een gezellig groepsuitje in Den Bosch is altijd een goed plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze adviseurs zitten vól goede met te gekke ideeën. 

VVV Noordoost-Brabant helpt graag om jouw dagje Cultuurstad van het Zuiden tot een succes te maken! Samen met lokale ondernemers regelen wij een verzorgde dag van A tot Z. Op deze website vind je alle informatie die jij nodig hebt voor een fantastische activiteit, geslaagde dag of een unieke ervaring.

Ontdek de geheimen van Den Bosch

Maak je klaar voor een avontuurlijke ontdekkingstocht in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Tijdens een spannende GPS tocht ontdek je de magische, pitoreske straatjes en de eeuwenoude monumenten. Houd je oren en ogen open om alle opdrachten goed te kunnen volbrengen. Maak onderweg tijd voor een heerlijke picnick en sluit de dag af met de welbekende Bossche Bol.

Maak je klaar voor een ontdekkingsreis.

Bekijk het arrangement

Jouw perfecte dagje uit

Bourgondisch genieten, cultuur snuiven of de historie van het prachtige 's-Hertogenbosch ontdekken? Wij helpen je graag om het perfecte dagje uit samen te stellen. Breng ons op de hoogte van je wensen en wij bieden je een heerlijke dagje uit. Hierbij houden we uiteraard rekening met de huidige corona-maatregelen.

Geef ons je wensen door.

Neem contact met ons op