Met groepen

Bedrijfsuitje in Den Bosch? Een excursie met school? Op pad met je vereniging? Een gezellig groepsuitje in Den Bosch is altijd een goed plan. De mogelijkheden zijn eindeloos en onze adviseurs zitten vól goede met te gekke ideeën. 

VVV Noordoost-Brabant helpt graag om jouw dagje Cultuurstad van het Zuiden tot een succes te maken! Samen met lokale ondernemers regelen wij een verzorgde dag van A tot Z. Op deze website vind je alle informatie die jij nodig hebt voor een fantastische activiteit, geslaagde dag of een unieke ervaring.

Compleet dagje uit met spannende GPS-speurtocht

Zin in avontuur? Ga voor een ontdekkingstocht in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Tijdens een spannende GPS tocht ontdekken jullie de magische, pitoreske straatjes en de eeuwenoude monumenten. Houd je oren en ogen open om alle opdrachten goed te kunnen volbrengen. Geniet tijdens jullie GPS tocht van een heerlijke picknick en sluit de dag af met een smakelijke Bossche bol. 

Ga op avontuur en ontdek de geheimen van Den Bosch!

Bekijk het arrangement

Stadswandeling met smakelijke picknick

Volg de wandelroute en ontdek de pareltjes van Den Bosch. Deze stadswandeling loopt over de oude stadsmuren en door het historische centrum. Uitgewandeld? Geniet van een heerlijk smakelijke picknick in een van de vele parkjes die Den Bosch rijk is.

Trek je schoenen aan en ontdek deze prachtige stad.

Bekijk het arrangement

Spannende GPS-speurtocht

Zijn jullie echte speurneuzen? Dan is deze avontuurlijke ontdekkingstocht echt iets voor jullie! De GPS-speurtocht leidt jullie team door de hele stad en brengt jullie op unieke en onbekende plekken. Zorg ervoor dat jullie de omgeving goed in je opnemen, alleen dan kun je de opdrachten goed volbrengen.

Ga op ontdekingstocht en ontdek de geheimen van Den Bosch! 

Bekijk het arrangement

Spannende GPS-speurtocht met picknick

Ga op een avontuurlijke ontdekkingstocht in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Met een spannende GPS-speurtocht ontdekken jullie de magische en verborgen plekjes van de stad. Zorg ervoor dat julle je oren en ogen goed geopend houd, zo kun jullie alle opdrachten goed volbrengen. Maak onderweg een tussenstop en geniet van een smakeijke picknick.

Maak jullie klaar en ontdek de geheimen van Den Bosch.

Bekijk het arrangement

Jouw perfecte dagje uit

Bourgondisch genieten, cultuur snuiven of de historie van het prachtige 's-Hertogenbosch ontdekken? Wij helpen je graag om het perfecte dagje uit samen te stellen. Breng ons op de hoogte van je wensen en wij bieden je een heerlijke dagje uit. Hierbij houden we uiteraard rekening met de huidige corona-maatregelen.

Geef ons je wensen door.

Neem contact met ons op