Bosch Design = Lekker Lunch

Bekende Bossche chefs koken in hun restaurant een bijzonder gerecht geïnspireerd op de ontwerpen van bekende designers.

Bekende Bossche chefs koken in hun restaurant een bijzonder gerecht geïnspireerd op de ontwerpen van bekende designers. Bosch Design = Lekker is te reserveren voor dinsdag t/m zondag. Let op: de prijs is exclusief drankjes.

Bekende Bossche chefs koken in hun restaurant een bijzonder gerecht geïnspireerd op de ontwerpen van bekende designers zoals Ted Noten, Lotte Landsheer, Alex de Witte, Alex Bergman, Tattoo Jimmy en Kranen & Gille. Herken jij het design in de gerechten? Kom, proef en beleef dit bijzondere walking lunch. De amuse van de walking lunch is bij restaurant Mövenpick Hotel. Daarna wordt je per transferiumbus naar de stad gebracht, waar je bij Pilkingtons gaat genieten van het hoofdgerecht en het nagerecht krijg je bij Cé. Daarna kun je een bezoek brengen aan het Museumkwartier (Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch & Noordbrabants Museum).

Dit ga je doen

Mövenpick
1

Mövenpick Restaurant

De amuse van de walking lunch is in het restaurant van Mövenpick Hotel. Daarna word je per transferiumbus naar de stad gebracht waar je in verschillende restaurants van de gerechten gaat genieten.

Pilkingtons
2

Pilkingtons en Cé

In twee verschillende restaurants ga je van de design gerechten genieten. Bij Pilkingtons wordt het hoofdgerecht geserveerd. Het nagerecht krijg je bij Cé op de markt.

NB museum
3

Stedelijk museum en Noord Brabants museum

Als afsluiter breng je een bezoekje aan het Museumkwartier. Het Stedelijk Museum en het Noordbrabants Museum bieden gezamenlijk het meest veelzijdige aanbod van kunst en cultuur in Zuid-Nederland.

Reviews