2. Bossche Zomer: Erop uit met z’n allen

vanaf € 103,00

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de leukste zomervakantie zonder zorgen!

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de meest onvergetelijke vakantie die je ooit hebt gehad. Wij nemen namelijk alle zorgen voor jou uit handen door alles vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van plek en vermaak!  

Het arrangement bestaat uit een aantal activiteiten, een diner, een verblijf en tot slot een lunch. Tussen de activiteiten door kun je heerlijk shoppen en genieten van de vele terrasjes en bezienswaardigheden in de stad. Lees hieronder meer over de samengestelde arrangementen. 

*De prijs is per persoon en gebaseerd op hotels in categorie blauw. Bekijk hier de mogelijkheden en aanvullende prijzen.

Dit ga je doen

Binnendieze
1

Vaartocht over de Binnendieze

Dit arrangement is geschikt voor senioren, families en groepen. Jullie beginnen de trip met een culturele vaartocht over de Binnendieze van ’s-Hertogenbosch. Jullie ontdekken de stad op een unieke manier omdat je in een boot door en deels onder de binnenstad vaart.

Zoetelief
2

Drie-gangen diner

De dag sluiten jullie af met een drie-gangen diner bij restaurant Zoetelief in de Korte Putstraat. Zoetelief is een bar bistro met een passie voro lekker eten, een goed glas wijn en gezelligheid met leuke mensen. Dit is het recept voor een smaakvolle avond. 

Hotel
3

Hotel naar keuze

Er is zoveel te zien en te doen in Den Bosch dat je nog niet naar huis hoeft... Overnacht in een van de hotels. Overnachten op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels. Lees hier welke hotels het zijn en vraag naar de voorwaarden.

Museumkwartier
4

Bezoek een museum

De tweede dag wordt daarna voortgezet met een bezoek aan Het Noordbrabants Museum of Het Design Museum Den Bosch.

Het uitgebreide en vernieuwde Noordbrabants Museum vormt samen met het nieuwe Design Museum Den Bosch één van de grootste culturele attracties van Nederland.

Café Cinq
5

Lunch aan De Parade

De minivakantie wordt afgesloten met een lunch op het terras van Café CinQ aan De Parade, met een prachtig uitzicht op de Sint-Jankathederaal. Kies uit diverse broodjes, salades en warme gerechten. Café CinQ staat in de wijde omtrek bekend om de CinQwich. Een lekkere aanrader voor als je daar bent!