Brabant is Open - 2-daagsedeal

€ 121,50

Bossche Bol maken, een 3-gangendiner en ook nog een rondleiding in een Bierbrouwerij?

Den Bosch kenmerkt zich door het Bourgondische karakter. De Bossche Bol, heb jij hem wel eens geproefd? Waarschijnlijk heb jij die nog niet zelf gemaakt? Wij bieden jou een smaakvol weekend aan waarin je je eigen Bossche Bol gaat maken. Een alcoholische versnapering mag natuurlijk niet ontbreken, tijdens een bierpresentatie leer je meer over het brouwproces. Je overnacht in Den Bosch nadat je van een overheerlijk 3-gangendiner hebt genoten. Vervolgens breng je een bezoek aan Het Noordbrabants Museum. Wil jij deze dag beleven in een andere volgorde, dat kan natuurlijk ook! Ontdek Den Bosch en geniet!

* prijs is per persoon op basis van beschikbaarheid.

Dit ga je doen

Bossche Bol maken
1

Maak je eigen Bossche Bol

Je eigen Bossche Bol maken, het kan! Kom langs en leer in 1,5uur tijd hoe dit in zijn werk gaat. Ohja, je kan hem daarna natuurlijk zelf opeten! Smakelijk.

't Kolleke Bierbrouwerij
2

Ontdek de Bossche Bierbrouwerij

Wist jij dat er diverse Brouwerijen in Den Bosch zijn terug te vinden? Leer meer over het brouwproces en proef de speciaalbiertjes. Genieten! 't Kolleke is de Brouwerij van Bar-Le-Duc, een knus kroegje om nog even te blijven plakken voordat je naar je hotelkamer gaat.

Hotel Mövenpick Den Bosch
3

Overnacht in Den Bosch

Er is zoveel te zien en te doen in Den Bosch dat je nog niet naar huis hoeft... Overnacht in een van de hotels. Overnachten op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels. Lees hier welke hotels het zijn en vraag naar de voorwaarden.

Pilkingtons Den Bosch
4

3-gangendiner in hartje Den Bosch

Laat je smaakpapillen haar werk doen tijdens dit 3-gangendiner! Je kunt terecht bij Pilkingtons of Restaurant Allerlei - Visserij. (Reservering op basis van beschikbaarheid)

Het Noordbrabants Museum
5

Bezoek het Museum

Breng een bezoek aan Het Noordbrabants Museum. Hier vind je wisselende tentoonstellingen zoals De Geur van Succes en Van Goghs Intimi. Ontdek deze bijzondere verzamelingen.