Culinair genieten - dagdeal

€ 46,50

Proef echt Bosch bier, bezoek het Museum en geniet van een heerlijk twee-gangendiner.

Tijdens je bezoek aan deze historische stad neem je een kijkje in een echte Bossche stadsbrouwerij (zoals) 't Kolleke in het knusse Uilenburg. ’s Avonds geniet je van een heerlijk twee-gangendiner in de roze fabriek ‘het Werkwarenhuis’, in dé Bourgondische straat van Den Bosch of tegenover de Sint-Janskathedraal. Genoeg keus! Begin je dag met een bezoek aan het Museum.

* prijs is per persoon op basis van beschikbaarheid.

Dit ga je doen

Noordbrabants Museum
1

Bezoek het Museum

Breng een bezoek aan Het Noordbrabants Museum. Hier vind je wisselende tentoonstellingen zoals Het verhaal van Brabant en Trots en zelfbewust. Ontdek deze bijzondere verzamelingen.

't Kolleke
2

Kijkje in een Bossche Brouwerij

Den Bosch kent verschillende Bossche Brouwerijen, waaronder 't Kolleke. Heb jij het Jheronimusbier wel eens geproefd? Dat speciaalbier wordt gebrouwen in deze Brouwerij. Tijdens de rondleiding hoor je meer over de geschiedenis van bier onder het genot van verschillende bieren (met borrelhapjes). Proef en geniet!

(Reservering op basis van beschikbaarheid, vraag naar de voorwaarden)

2-gangendiner
3

2-gangendiner bij een van de aangesloten restaurants

Onderdeel van dit arrangement is een overheerlijk 2-gangendiner (excl. drankjes). Je kunt terecht bij 'van Aken in het Werkwarenhuis', Pilkingtons of Restaurant Allerlei - Visserij. (Reservering op basis van beschikbaarheid)