3. Bossche Zomer: Samen ontdekken we Den Bosch

vanaf € 101,50

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de leukste zomervakantie zonder zorgen!

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de meest onvergetelijke vakantie die je ooit hebt gehad. Wij nemen namelijk alle zorgen voor jou uit handen door alles vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van plek en vermaak!  

Het arrangement bestaat uit een aantal activiteiten, een diner, een verblijf en tot slot een lunch. Tussen de activiteiten door kun je heerlijk shoppen en genieten van de vele terrasjes en bezienswaardigheden in de stad. Lees hieronder meer over de samengestelde arrangementen. 

*De prijs is per persoon en gebaseerd op hotels in categorie blauw. Bekijk hier de mogelijkheden en aanvullende prijzen.

Dit ga je doen

Van Puffelen
1

Onvergetelijk dineren

Die avond dineren jullie bij lunch- en dinercafé Van Puffelen in de Uilenburg. Een wijk waar het rijke historische verleden van 's-Hertogenbosch samensmelt met de gastvrijheid die in de stad heerst

Hotel
2

Hotel naar keuze

Er is zoveel te zien en te doen in Den Bosch dat je nog niet naar huis hoeft... Overnacht in een van de hotels. Overnachten op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels. Lees hier welke hotels het zijn en vraag naar de voorwaarden.

Picknicken
3

Picknicken in Den Bosch

Tot slot ronden jullie de vakantie af met een uitgebreide picknick in een van de stadsparken, die jullie per voet of per fiets bezoeken. De picknickmand halen jullie op bij Bakkerij Royal in het centrum.