4. Bossche Zomer: Tussenuit met de meiden

vanaf € 110,00

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de leukste zomervakantie zonder zorgen!

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de meest onvergetelijke vakantie die je ooit hebt gehad. Wij nemen namelijk alle zorgen voor jou uit handen door alles vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van plek en vermaak! (Let op: dit arrangement is vanaf 4 personen te boeken) 

Het arrangement bestaat uit een aantal activiteiten, een diner, een verblijf en tot slot een lunch. Tussen de activiteiten door kun je heerlijk shoppen en genieten van de vele terrasjes en bezienswaardigheden in de stad. Lees hieronder meer over de samengestelde arrangementen. 

*De prijs is per persoon en gebaseerd op hotels in categorie blauw. Bekijk hier de mogelijkheden en aanvullende prijzen.

Dit ga je doen

Dommel
1

Varen over de Dommel

Ga er even tussenuit met alleen de meiden en geniet van een onvergetelijk vriendinnenuitje. Begin het spektakel met een vaartocht over de Dommel. Tijdens de vaartocht kunnen jullie bijkletsen over alles wat jullie van elkaar gemist hebben tijdens de Coronapandemie.

Roels
2

Drie-gangen diner

Na de vaarttocht gaan jullie verder naar Roels in de Korte Putstraat waar een overheerlijk drie-gangen diner op jullie staat te wachten. Tot slot sluiten jullie de dag af met een drankje op een van de vele terrassen in het centrum of blijven jullie gezellig wijnen bij Roels.

Hotel
3

Hotel naar keuze

Er is zoveel te zien en te doen in Den Bosch dat je nog niet naar huis hoeft... Overnacht in een van de hotels. Overnachten op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels. Lees hier welke hotels het zijn en vraag naar de voorwaarden.

Bakkerij Royal
4

DIY workshop

Vervolgens brengen jullie een bezoek aan bakkerij Royal voor een workshop Bossche bollen maken of Worstenbroodjes maken, dé specialiteit van Den Bosch en Brabant!

Picasso
5

Uitgebreide lunch

Het belooft een heugelijke middag te worden die wordt afgesloten met een lunch bij Picasso op het Kerkplein.