1. Bossche Zomer: Culturele Stedentrip

vanaf € 96,50

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de leukste zomervakantie zonder zorgen!

Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de meest onvergetelijke vakantie die je ooit hebt gehad. Wij nemen namelijk alle zorgen voor jou uit handen door alles vooraf te reserveren. Zo ben je verzekerd van plek en vermaak!  

Het arrangement bestaat uit een aantal activiteiten, een diner, een verblijf en tot slot een lunch. Tussen de activiteiten door kun je heerlijk shoppen en genieten van de vele terrasjes en bezienswaardigheden in de stad. Lees hieronder meer over de samengestelde arrangementen. 

*De prijs is per persoon en gebaseerd op hotels in categorie blauw. Bekijk hier de mogelijkheden en aanvullende prijzen.

Dit ga je doen

Cote
1

Drie-gangen diner

De eerste dag wordt afgesloten met een drie-gangen diner bij bistro Côte in de Korte Putstraat. 

Hotel
2

Hotel naar keuze

Er is zoveel te zien en te doen in Den Bosch dat je nog niet naar huis hoeft... Overnacht in een van de hotels. Overnachten op basis van beschikbaarheid en geldig bij de aangesloten hotels. Lees hier welke hotels het zijn en vraag naar de voorwaarden.

Museumkwartier
3

Bezoek een museum

Na het ontbijt breng je een bezoek aan Het Noordbrabants Museum of Het Design Museum Den Bosch. Beide museums presenteren mooie kunstwerken waarnaar je uren kan kijken. 

Het uitgebreide en vernieuwde Noordbrabants Museum vormt samen met het nieuwe Design Museum Den Bosch een van de grootste culturele attracties van Nederland.

Café Silva Ducis
4

Lekker lunchen

De trip wordt afgesloten met een uitgebreide lunch bij grand café Silva Ducis op het terras aan De Parade, onder de rook van de Sint Jans-Kathedraal. Een mooie afsluiting van deze prachtige twee dagen! Natuurlijk kan je hierna nog lekker rond wandelen door de stad.