Vriendinnenweekend

vanaf € 79,50

Heb je behoefte aan quality-time met je vriendin(nen)? Chocoladebollen eten en wijndrinken is toch de beste tijdsbesteding? Lees snel verder, deze deal is speciaal voor jullie!

De prijs is gebaseerd op hotels in categorie blauw. Bekijk hier de mogelijkheden en aanvullende prijzen.

Dit ga je doen

Landgoed Huize Bergen
1

Hotelovernachting in een van de hotels

Na een dag shoppen, eten, drinken en bijkletsen is het natuurlijk fijn om af te sluiten in een heerlijk hotel. Kies hier zelf je hotel. (Let op, op basis van beschikbaarheid).

wijnproeverij Den Bosch
2

Wijnproeverij

Welke wijn hoort bij welke omschrijving? Welk hapje smaakt nou het lekkerste bij welke druif? Dat leer je tijdens deze proeverij van een echte vinoloog. Jouw kennis vergroten terwijl je geniet van drie heerlijke wijnen. Wine not?

Bossche Bollenworkshop
3

Bossche Bollenworkshop

Dé delicatesse van ‘s-Hertogenbosch is natuurlijk opzichzelfstaand al fantastisch. Als je deze zelf maakt, komt daar ook nog heel veel plezier bij kijken. Ontdek alle geheimen van het soezenbeslag, de slagroom en het chocoladefondant. Geniet achteraf natuurlijk van je zelfgemaakte ‘sjekladebollen’. 

Shoppen in Den Bosch
4

Shop je nieuwe outfit

Er is altijd een excuus om je kledingcollectie uit te breiden. Daarvoor ben je in ‘s-Hertogenbosch precies op de juiste plek. Hippe conceptstores, trendy modeketens en fraaie boetiekjes, je vindt het hier allemaal. Zie je door de bomen het bos niet meer? Wij hebben verschillende shoppingroutes uitgestippeld die je kunnen helpen.