Bossche Waterweek arrangement

Bossche Waterweek arrangement

's-Hertogenbosch heeft een rijke historie in en rondom het water. Ontdek het tijdens de Bossche Waterweek en verleng je bezoek met een overnachting!

Gedurende dit weekend vinden er allerlei evenementen plaats die jou het water laten 'ervaren'. Van het welbekende Maritiem 's-Hertogenbosch, een waterpistolengevecht tot Swim to fight cancer.

Let op, dit arrangement is geldig op basis van beschikbaarheid van 14 september tot en met 17 september 2017 (tijdens de Bossche Waterweek).

Dit ga je doen

Hotel Mövenpick
1

Overnacht in één van de hotels

Overnacht in een hotel naar keuze en geniet de volgende ochtend van een heerlijk ontbijtbuffet. Een goed begin van de dag!

* Mövenpick ’s Hertogenbosch
* Van der Valk Vught – ’s Hertogenbosch
* Golden Tulip Hotel Central
(Prijs/ arrangement op basis van een tweepersoonskamer)

Binnendieze
2

Vaar over de historische Binnendieze

Deze tocht laat jou de facetten van de boeiende Binnendieze zien. Varend door de smalle waterlopen kom je langs en onder de mooiste plekjes in het historische stadscentrum van ‘s-Hertogenbosch. Ervaar de stad op een andere manier!

Brasserie Cé
3

Brasserie Cé

Geniet van een kop koffie/thee met een “echte” Bossche Bol van Jan de Groot in de vernieuwde Brasserie van Hotel Central: Cé. Een mooie locatie met uitzicht over de historische markt.

Reviews