Dagarrangement 's-Hertogenbosch

Een bijzondere wandeling door 's-Hertogenbosch, incl. Bossche Bol!

Geniet van een ontspannende stadswandeling met een leuke wandelroute langs alle bijzondere plekjes van 's-Hertogenbosch. Bovendien krijg je de échte Bossche ervaring dankzij de typische Bossche lekkernij, de Bossche Bol, en een museumbezoek aan het unieke Carnavalsmuseum of een museum vol stukken van de Bossche schildersfamilie: Museum Slager.

Dit ga je doen

Stadswandeling
1

De Markt

Een bijzondere stadswandeling voor zowel de jonge als oudere ontdekker. Ga langs alle bijzondere plekjes in 's-Hertogenbosch en ontdek zo de unieke highlights. De wandeling doe je individueel (of met vrienden, familie, kennissen) via een stadsplattegrond.

Bakkerij Royal
2

Bakkerij Royal

Wat is een bezoek aan 's-Hertogenbosch zonder Bossche Bol? Tijdens dit arrangement kun je bij Bakkerij Royal bourgondisch genieten van een heerlijke kop koffie met de typische Bossche lekkernij: de Bossche Bol.

De koffie en Bossche Bol zijn inbegrepen in de prijs.

Museum
3

Carnavalsmuseum of Museum Slager

De écht Bossche beleving krijg je in het Carnavalsmuseum. Een veelkleurige nalatenschap van het unieke Bossche en Mondiale Carnaval.  Of ga je genieten van de kunst van schildersfamilie Slager in Museum Slager? Hoe dan ook, deze musea tonen de unieke Bossche cultuur en geven je een prachtige Brabantse beleving.

Dit arrangement is inclusief entreetickets voor het Carnavalsmuseum óf Museum Slager. Tijden zijn zelf te bepalen, houd wel rekening met de openingstijden van het museum.