Festival Cement

Festival Cement is hét festival waar je de nieuwste generatie theatermakers, choreografen en schrijvers kunt ontdekken. Op allerlei plekken in ’s-Hertogenbosch, met de Verkadefabriek als festivalhart, zit je met je neus bovenop bijzondere voorstellingen. Een intieme ontmoetingsplek voor publiek, makers en professionals. Festival Cement 2018 vindt plaats van 16 t/m 24 maart. 

Unieke actie: Bring-a-friend naar Festival Cement

Wil je samen met een vriend(in) kennismaken met dit jonge makers festival? Speciaal voor jou zijn de voorstellingen van Bart van de Woestijne én Robbert&Frank Frank&Robbert geselecteerd voor deze actie. Een voorstellingsticket voor Festival Cement kost €13,50. Bestel nu twee tickets met 50% korting voor een van deze voorstellingen én gebruik hiervoor de actiecode: CEMENTTALENT (let op: capslock). (Per persoon mogen met deze actiecode minimaal 2 en maximaal 4 tickets besteld worden.) Hoe? Klik op onderstaande link, selecteer een datum én vul de actiecode in!

Voorstellingen:

Bart van de Woestijne - Voor we mensen werden

In Voor we mensen werden stelt Bart van de Woestijne zich samen met het publiek voor hoe het is om een dier te zijn. Terwijl we naar een paard op het toneel kijken, probeert hij in een reeks opmerkingen, observaties en bedenkingen de woordeloze wereld van het dier te vatten. Te zien van 22 t/m 24 maart in de Verkadefabriek (Grote zaal) Theater.

Meer info & tickets

Robbert&Frank Frank&Robbert – Don’t we deserve grand human projects that give us meaning?

Hoe ga je om met de universele menselijke drang om deel te zijn van een groter geheel? Robbert&Frank Frank&Robbert gaan op zoek naar zingeving in een wereld zonder Groot Verhaal. Dat doen ze met een sterke visuele logica en knipogend naar ruimtevaart en wetenschap. Te zien op 20 en 21 maart om 21:00u in de Verkadefabriek (Grote zaal) Theater.

Meer info & tickets