MWF

Margriet Winterfair 2021

Contact

Adres:
Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 'S-HERTOGENBOSCH
Plan je route

Ook zo’n zin in de feestmaand? Van 19 t/m 25 november viert Margriet in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch het gezelligste winterfeest: Margriet Winterfair! Beleef het feestdagengevoel en kom cadeautjes kopen én zelf maken, producten testen en inspiratieopdoen om je huis in feestsfeer te brengen.

Op Margriet Winterfair vind je alles wat je nodig hebt om te schitteren tijdens de feestdagen. Het is dé plek om met je moeder, zus, vriendin of dochter in de stemming te komen voor de meest betoverende decembermaand ooit! Je kunt eindeloos shoppen bij de honderden winkeltjes en kraampjes, inspirerende workshops volgen, lekker eten en nieuwe producten proeven en proberen. Ontdek je favoriete kledingtrends bij de catwalk en modeshows, stel je ideale kerstmenu samen en doe ideeën op voor de feestdagen. Elke dag zijn er op het grote podium fantastische optredens van topartiesten en interviews met columnisten en schrijvers. Leuker kunnen je feestdagen niet beginnen!

Wanneer

  • dagelijks vanaf 19 november 2021 t/m 25 november 2021

Prijzen

  • Op dit momenteel zijn er nog geen kaarten beschikbaar voor Margriet Winterfair 2021. Houd de website in de gaten voor actuele ontwikkelingen.

IN DE BUURT

Toon resultaten

Neem alvast een kijkje