Kings of Colors

Kings of Colors Festival

KINGS OF COLORS FESTIVAL

Voor veel mensen uit ’s-Hertogenbosch, en steeds meer ook van daarbuiten, begint het festivalseizoen met een bezoek aan het Kings of Col…

Lees verder

KINGS OF COLORS FESTIVAL

Voor veel mensen uit ’s-Hertogenbosch, en steeds meer ook van daarbuiten, begint het festivalseizoen met een bezoek aan het Kings of Colors Festival. Kings of Colors is ontstaan vanuit de wens en een sterke behoefte om een platform te bieden voor Urban Arts & Culture. Het festival is een jaarlijks moment van presentatie en inspiratie voor bezoekers, kunstenaars en creatievelingen. Met het Kings of Colors festival willen wij inzicht geven in de oorsprong van een geweldige subcultuur en de bijbehorende sfeer en lifestyle van dans, muziek en beeldende kunst. Het festival toont in twee dagen een breed Urban arts/sports/culture/food programma en levert via een uitgekiende dag- en avondprogrammering in een gezellige ontspannen sfeer een bijdrage aan de kunst en cultuurbeleving van jong en oud. De hiphop filosofie “Peace, unity, love and having fun” in zijn puurste vorm.

De Urban Art beweging Kings of Colors pakt bij de lustrum editie van het festival op 14, 15 en 16 juni op de Tramkade uit met een mega-terras op de Binnendieze in ‘s-Hertogenbosch. In samenwerking met de Koninklijke Landmacht wordt een ponton van maar liefst 80 bij 20 meter op het water geïnstalleerd. Van daaruit kunnen bezoekers internationale artiesten aan het werk zien die de silo’s op het terrein verder gaan verfraaien. 

 

Lees minder

Wanneer

  • dagelijks vanaf 14 juni 2019 t/m 16 juni 2019

IN DE BUURT

Toon resultaten

Reviews