WK Handboogschieten 2019

Van 3 tot en met 16 juni vinden de Hyundai Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten plaats in Den Bosch. Met meer dan 1.000 deelnemers, 120 verschillende nationaliteiten, ruim 70.000 pijlen en naar schatting 22.000 hotelovernachtingen, liegen de cijfers er niet om. Dit spektakel in Den Bosch wordt in alle opzichten het grootste sportevenement van 2019 in Nederland. 

Bestel hier je tickets

De kwalificaties voor de Wereldkampioenschappen (Para) Handboogschieten zijn gratis te bezoeken. Voor de finales op 15 en 16 juni moeten wel toegangskaarten worden gekocht. Koop deze hier.

Dukes of Archery Tournament

Heet je geen Steve Wijler, Peter Elzinga of Martine Couwenberg, maar is het wel je droom om een wedstrijd te schieten? Meld je dan aan voor het Dukes of Archery toernooi!

Bekijk hier het programma

Het evenement belooft een mix te worden van topsport en entertainment. Klik hier om het volledige programma te downloaden. 

Locatie van het evenement

De kwalificaties vinden plaats op het terrein van Rugby Club The Dukes, op steenworp afstand van het centrum. Lees hier meer.


WINACTIE!

De finales van de Wereldkampioenschappen Handboogschieten zijn het absolute hoogtepunt van dit evenement. Wij geven 5x2 tickets weg voor deze finalesessies. Wil jij hier bij zijn? Doe dan mee met deze winactie.

Klik hier om kans te maken!