Voel de warmte in de stad 's-Hertogenbosch. Geniet van een mix aan cultuur, Bourgondische sferen en de shopmogelijkheden. Deze zomer vindt er een diversiteit aan evenementen plaats van food, muziek tot aan theater. Bijzondere exposities zoals de Jaren '80 expositie met Doemdenkers en positivo's vind je in Het Noordbrabants Museum. Heb jij meer inspiratie nodig? Hieronder hebben wij een aantal leuke terrassen, zomerse events en hippe hotspots voor jou geselecteerd!

    

Doemdenkers & positivo's

Van de inhuldiging van koningin Beatrix tot de val van de Berlijnse Muur, van Doe Maar tot Madonna en van de discman tot de Nintendo Game Boy. De 80’s waren bewogen jaren en inspireerden taalvernieuwers Van Kooten en De Bie tot termen als doemdenkers en positivo’s. Herbeleef in de tentoonstelling (v.a. zaterdag 3 juni) hoogte- en dieptepunten op verschillende thema's, overnacht in één van de hotels en shop till you drop via de speciale jaren '80 shoproute.

(Her)beleef de Jaren '80!

Jaren 80 winkelroute 

Een wandelroute die je leid naar alle leuke winkeltjes, boetiekjes en locaties die linken aan de jaren 80. Perfect om te lopen na een bezoek aan de jaren 80 expo in het Noord Brabants Museum.

Shop de jaren 80

Meer jaren '80 in de stad

Het Bolwerk Sint-Jan

Het Bolwerk Sint-Jan, voormalig vestingwerk de Koepoort, is een unieke locatie gelegen aan de Dommel. Naast dat het een heerlijk terras heeft en een goede menukaart is het ook een opstap plaats voor een boottochtje over de Dommel.

Ontdek meer over het Bolwerk

De leukste terrasjes