Voel de warmte in de stad 's-Hertogenbosch. Geniet van een mix aan cultuur, Bourgondische sferen en de shopmogelijkheden. Deze zomer vindt er een diversiteit aan evenementen plaats van food, muziek tot aan theater. Bijzondere exposities zoals de Jaren '80 expositie met Doemdenkers en positivo's vind je in Het Noordbrabants Museum. Heb jij meer inspiratie nodig? Hieronder hebben wij een aantal leuke terrassen, zomerse events en hippe hotspots voor jou geselecteerd!

    

Doemdenkers & positivo's

Van de inhuldiging van koningin Beatrix tot de val van de Berlijnse Muur, van Doe Maar tot Madonna en van de discman tot de Nintendo Game Boy. De 80’s waren bewogen jaren en inspireerden taalvernieuwers Van Kooten en De Bie tot termen als doemdenkers en positivo’s. Herbeleef in de tentoonstelling (t/m oktober) hoogte- en dieptepunten op verschillende thema's, overnacht in één van de hotels en shop till you drop via de speciale jaren '80 shoproute.

(Her)beleef de Jaren '80!

Vesting SUP-tocht

Je kunt met een bootje langs de vestingwerken of wandelend onder leiding van een gids. Wat ook leuk is deze zomer, een heuse SUP-tocht langs de vestingwerken! Vanaf de Singelgracht – Dieze – Dommel en de Aa zul je de stad op een actieve manier ontdekken.

Ontdek meer over de SUP-tocht!

Meer jaren '80 in de stad

Jaren '80 winkelroute 

Een wandelroute die je leid naar alle leuke winkeltjes, boetiekjes en locaties die linken aan de jaren '80. Perfect om te lopen na een bezoek aan de jaren '80 expo in het Noord Brabants Museum.

Shop de jaren '80

De leukste terrasjes