Welkom in Den Bosch

Ben jij een Bosschenaar en blijf jij dit jaar lekker thuis? Of ben jij van boven de rivieren en ga je op citytrip in eigen land? Kom een kijkje nemen tijdens De Bossche Zomer in Den Bosch! Een zomervakantie lang de leukste lokale plekken bezoeken, genieten van kunst, eten en natuur in het karakteristieke stadje 's-Hertogenbosch. Deze zomer is er een compleet programma verdeeld over de verschillende kwartieren, bezoek ze allemaal!

Binnenstad

Bourgondisch genieten in de historische binnenstad van ’s-Hertogenbosch, de cultuurstad van het Zuiden. De terrassen zijn geopend net als de culturele hotspots!

Kop van 't zand

De bruisende en creatieve hotspot waar je heerlijk kunt genieten van kleinschalige optredens, een drankje & hapje op het terras aan de kade, maar waar je ook al je energie kwijt kunt in het funpark of bij een van de andere activiteiten. 

Zuiderpark

Tijdens de Bossche Zomer toveren we het Zuiderpark om tot heus relax & picknickpark. Iedereen is hier welkom!

Pettelaarse Schans

Eindeloos genieten van gastronomie en cultuur op de Pettelaarse Schans. Wat dacht je van dineren op hoogte of genieten van kleinschalige optredens in de natuur? Kom tijdens de Bossche Zomer een kijkje nemen op deze prachtige locatie!

Bezoek de binnenstad

Shop in een cultuurhistorisch decor en geniet van de bourgondische gastvrijheid. Bekijk hier waar je rekening mee houdt.

"Een trip naar de Bossche Zomer in ’s-Hertogenbosch is de leukste zomervakantie zonder zorgen!"

Boek hier jouw Bossche Zomer

Proef de moestuin van Den Bosch

Van oudsher voorziet Sint-Michielsgestel de stad Den Bosch van heerlijke producten. De grond was vruchtbaar en de verschillende groentes en fruit groeiden er volop. Ook tegenwoordig is dat niet anders. Ontmoet gepassioneerde vakmensen, proef van het land en (be)leef het boerenleven. Van veld tot vork, je maakt het mee in de Moestuin van Den Bosch.