Welkom in Den Bosch

In ’s-Hertogenbosch valt ontzettend veel te doen en te beleven. Door haar veelzijdigheid stelt de stad niemand teleur en is er voor ieder wat wils. Voor de fanatieke cultuursnuivers, de shopaholics, de natuurliefhebbers en de bourgondische levensgenieters. Van de Sint-Jan en de Binnendieze tot Het Bossche Broek en De Moerputten. Ga voor een rondvaart of culturele stadswandeling en ontdek de leuke kroegjes en smaakvolle restaurantjes.

Welkom in 's-Hertogenbosch, Cultuurstad van het Zuiden

De Bossche Zomer

Na het overweldigende succes van vorig jaar vieren we ook dit jaar weer De Bossche Zomer. Van culturele en sportieve activiteiten, historische locaties, Bourgondische cafés, restaurants en terrassen, verrassende winkels tot adembenemende natuur. 

Ontdek De Bossche Zomer

Proef de moestuin van Den Bosch

Van oudsher voorziet Sint-Michielsgestel de stad Den Bosch van heerlijke producten. De grond was vruchtbaar en de verschillende groentes en fruit groeiden er volop. Ook tegenwoordig is dat niet anders. Ontmoet gepassioneerde vakmensen, proef van het land en (be)leef het boerenleven. Van veld tot vork, je maakt het mee in de Moestuin van Den Bosch.