Verken de shopping hotspots

Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. Shoppen in 's-Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes. Shop till you drop!

Koopavond

Nog even shoppen na het werk? Op donderdag is het koopavond in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur.

Koopzondag

Het is elke zondag koopzondag in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Op deze koopzondagen zijn de winkels doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Duik een zijstraatje in

en laat je inspireren

Ontdek de Snellestraat

Shoppingtips van Marlijn Weerdenburg

's-Hertogenbosch heeft veel gezichten en iedereen beleeft de stad anders. Maar één ding is zeker: Bosschenaren zijn trots op hun stad. En ze vertellen je er graag over. Hoe ervaren zij de stad, wat zijn hun lievelingsplekken en persoonlijke tips? Multitalent Marlijn Weerdenburg deelt graag haar shoppingtips!

Bekijk de shoppingtips van Marlijn

Shopping hotspot

Van je huis een thuis maken

doe je in 's-Hertogenbosch

Bezoek vanDaan

Laat je inspireren

Laat je modehart kloppen bij LIEFSTE Fashion.

KOEKWAUS is zonder twijfel een must-visit!

Bij Piet Zoomer shop je kleding, nieuwe items voor je interieur.

Meer dan 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen

Bekijk hier alle winkels

Comfortabel shoppen

De hele dag shoppen én toch je handen vrijhouden? Dat kan met de nieuweBaggyBoys service! De koeriers van BaggyBoys halen jouw geshopte items op in de winkel en brengen deze naar een distributiepunt op een strategisch gelegen plaats. De rest van de dag heb je dus je handen vrij om verder de stad te verkennen, een terrasje te 'pikken' of om een culturele voorstelling te bezoeken. Overnacht je in 's-Hertogenbosch? De BaggyBoys brengen jouw spullen gewoon naar je hotel!

Shop met de BaggyBoys

Zin in een hapje of een drankje?