foodtours

Er gebeurt van alles in Den Bosch op het gebied van Food. Natuurlijk kun je overheerlijk dineren, lunchen en de lekkerste koffies drinken en hebben we de overheerlijke Bossche Bol, maar er is veel meer te ontdekken. Bossche storyteller Anne Reijnders heeft speciaal voor Den Bosch Celebrates Food twee foodtours samengesteld: Typisch Bosch en Food Trends. Luister naar de verhalen achter ons eten, hang aan de lippen van gepassioneerde ondernemers én proef hun lekkers.

Typisch Bosch – Wat zijn traditioneel Bossche ambachten en hoe zien we ondernemerschap, gastvrijheid en ‘bourgondisch’ terug in de stad? (Spoiler: je krijgt geen Bossche Bol, wél wat anders lekkers.)

Food Trends – Wat is het verschil tussen trends en hypes? We verkennen drie trends en gaan langs zaken die deze belichamen.

De foodtour is voor groepen van 6 - 14 personen, duurt 2,5 - 3 uur en is ideaal te doen per fiets. Heb jij interesse in een foodtour met jouw vrienden of familie? Neem contact op met onze afdeling reserveringen voor de mogelijkheden.

Foodtour typisch Bosch

Foodtour trends