Verken de shopping hotspots

Hippe conceptstores, trendy modewinkels en mooie boetiekjes. Shoppen in 's-Hertogenbosch is shoppen in een uniek cultuurhistorisch decor, zowel in de grotere winkelstraten als in de sfeervolle zijstraatjes. Shop till you drop!

Koopavond

Nog even shoppen na het werk? Op donderdag is het koopavond in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. De winkels zijn dan geopend tot 21.00 uur.

Koopzondag

Het is elke zondag koopzondag in de binnenstad van 's-Hertogenbosch. Op deze koopzondagen zijn de winkels doorgaans geopend van 12.00 tot 17.00 uur.

 

Duik een zijstraatje in

en laat je inspireren in een van de boetiekjes.

Ontdek de Snellestraat

Jaren '80 shoproute

Weet jij nog wat 'hip' was in de Jaren '80? Wat droeg Madonna of Doe Maar? Er is op dit moment een expositie in het Noordbrabants Museum 'Doemdenkers & positivo's', om die beleving compleet te maken hebben we een Jaren '80 shoproute samengesteld. Shop je vintage outfit bij elkaar, ontdek de leukste woonaccessoires en shop een mix van oud en nieuw.

Ontdek hier de Jaren '80 shoproute

Shopping hotspot

Van je huis een thuis maken

doe je in 's-Hertogenbosch

Bezoek vanDaan

Laat je inspireren

Hype Heroes staat voor fashion en lifestyle: Fashion & Lifestyle for the gentleman rebel. Breng een bezoek en laat je inspireren.

KOEKWAUS is zonder twijfel een must-visit!

Bij Piet Zoomer shop je kleding, nieuwe items voor je interieur.

Meer dan 100 winkels waar je heerlijk kunt shoppen

Bekijk hier alle winkels

Comfortabel shoppen

De hele dag shoppen én toch je handen vrijhouden? Dat kan met de nieuweBaggyBoys service! De koeriers van BaggyBoys halen jouw geshopte items op in de winkel en brengen deze naar een distributiepunt op een strategisch gelegen plaats. De rest van de dag heb je dus je handen vrij om verder de stad te verkennen, een terrasje te 'pikken' of om een culturele voorstelling te bezoeken. Overnacht je in 's-Hertogenbosch? De BaggyBoys brengen jouw spullen gewoon naar je hotel!

Shop met de BaggyBoys

Zin in een hapje of een drankje?

Ontdek op de kaart