Bezoek verrassende musea

Doe een rondleiding door een museum, ervaar de tentoonstellingen of bekijk de schilderijen van Jeroen Bosch en Vincent van Gogh. Met een veelheid aan cultuur, historie, kunst en design uit vele eeuwen kijk je je ogen uit in de verschillende musea in 's-Hertogenbosch. Van een Jaren '80 expositie tot aan de historie van Oeteldonk. Ontdek het nu.

 

Ontdek historische en hedendaagse kunst

Het Museumkwartier: twee musea onder één dak. Het Stedelijk Museum 's-Hertogenbosch biedt samen met Het Noordbrabants Museum een veelzijdig aanbod van kunst en cultuur. Met ruim 5.000 vierkante meter is het een van de grootste musea van Nederland!

Ontdek het Museumkwartier

 

Musea in 's-Hertogenbosch

Niet alleen het Museumkwartier is een aanrader om te bezoeken, je vindt in de stad nog veel meer prachtige musea, zoals het Jheronimus Bosch Art Center, Museum Slager en wat dacht je van het Oeteldonks Gemintemuzejum. Ja, in 's-Hertogenbosch kun je terecht voor een groot aanbod van kunst en cultuur. Ga op pad en ontdek de vele musea die de stad rijk is!

Loving Vincent!

Ontdek meer over Jheronimus Bosch

Ontdek leuke terrasjes

Ontdek de historische Linie1629

In 1629 is 's-Hertogenbosch veroverd door Frederik Hendrik. Tijdens de 49 kilometer lange fietsroute ontdek je de historie van Linie van 1629. Het landschap langs de route wisselt tussen prachtige natuur zoals de Heischans en indrukwekkende cultuurhistorie zoals Kasteel Maurick in Vught.

Ontdek hier meer over Linie1629

 

Ontdek op de kaart