Bereikbaarheid Den Bosch

Er is zo veel te beleven in Den Bosch. Ga zelf op verkenning of laat je inspireren door een van onze stadsgidsen! Plan vooraf je bezoek zodat je geen onnodige tijd verliest in deze prachtige stad. Waar kun je het beste parkeren in Den Bosch? Kom jij lekker op de fiets of wil je met de gratis stadsbus de stad ontdekken? Lees snel verder en vind de informatie die je zoekt.

De transferia zijn gewoon geopend

Tijdens de OV-stakingen op 28 mei 2019

Op 28 mei a.s. vindt er een landelijke OV-staking plaats. Hierdoor is reizen met het openbaar vervoer deze dag vrijwel niet mogelijk.

Wij willen er iedereen op attent maken dat de transferia gewoon geopend zijn. Je kunt op de P+R Transferia een leenfiets lenen om naar je eindpunt te gaan. Natuurlijk kun je ook via Facilitair Meldpunt een fiets lenen. Je mag ook een eigen fiets op de P+R Transferia neerzetten om van en naar kantoor te fietsen. Een wandeling vanaf het transferium aan de Vlijmenseweg naar het Stadskantoor duurt ongeveer 30 minuten.

Begin je dag voorbereid

Onze gastheren & gastvrouwen zijn van alle informatie voorzien en helpen je graag met het plannen van jouw ultieme bezoek. Kom langs in ons bezoekerscentrum aan de Markt en beleef de stad optimaal!

Neem contact met ons op