Openbaar vervoer Den Bosch

's-Hertogenbosch is centraal gelegen in Nederland. Per dag faciliteert 's-Hertogenbosch ongeveer 40.000 reizigers en wordt hierom ook wel de 'verbindingsstad van Nederland' genoemd. Het Centraal Station van 's-Hertogenbosch kenmerkt zich door het vele glaswerk en typische vormen. Om reizigers zo gastvrij en comfortabel mogelijk te ontvangen, biedt 's-Hertogenbosch parkeerplaatsen op de transferia aan de rand van de stad. Vanaf daar kun je met de bus of een leenfiets naar de binnenstad.

Treinstations in Den Bosch

Taxi

Sinds begin 2016 hebben alle taxi's die op de openbare weg in 's-Hertogenbosch vervoer aanbieden het BTx cerficaat. Hiermee garanderen zij kwaliteit en veiligheid. Het Bossche Taxikeurmerk wordt uitgegeven door Stichting Bossche Kwaliteits Taxi.

Touringcar

Kom je met een grote groep naar Den Bosch en maak je gebruik van een touringcar? Plan ook dan je reis van te voren. De Parade is de meest geschikte plek voor het halen en brengen van bezoekers met een touringcar. Wil je de touringcar voor langere tijd parkeren? Ga dan naar een van de parkeerplaats bij de Treurenburg net buiten het centrum. Wil je de touringcar korter dan één dagdeel parkeren? Maak dan gebruik van een van de transferia aan de rand van de stad.

Met de bus naar Den Bosch

Kom je met de bus naar Den Bosch? Plan je reis via 9292ov.nl voor actuele vertrek- en aankomsttijden.