Wandelroutes

In Den Bosch vind je vele wandelroutes. Neem je een duik in het verleden met een historische verkenningstocht door de binnenstad? Of kijk je je ogen uit en kom je helemaal tot rust in de vrije natuur van het Bossche Broek? Waan je in het paradijs bij natuurgebied De Moerputten en geniet van de indrukwekkende omgeving met haar prachtige uitzichten. Ontdek de verschillende wandelingen in Den Bosch!

Wandelarrangementen - Het perfecte dagje uit, met het gehele gezin.

Wandelroutes door de stad

Wandelroutes door Het Bossche Broek

Een kind met een verrekijker in zijn handen.

Een kind met een verrekijker in zijn handen.

© Jen Theodore // Unsplash.com

Rondje om het Bossche Broek en de Dommel

Start je speurtocht in de vrije natuur en waan je ver buiten de stad met een wandeling langs het Bossche Broek en de Dommel. Spot de Rietvolgels en ga op zoek naar het zeldzame Pimpernelblauwtje. 

Ontdek de Bossche bossen

Laat je leiden door de natuur met een heerlijk ontspannen wandeling langs de Zuiderplas, Het Bossche Broek en de Pettelaarse Schans. 

Ommetje door Het Bossche Broek

Geniet van het prachtige uitzicht op de 'skyline' van Den Bosch en kom helemaal tot rust in de vrije natuur van het Bossche Broek.

Wandelroutes door De Moerputten

Meer wandelingen

Wil je de complete Den Bosch beleving? Ga dan voor een stadswandeling onder begeleiding van een gids. De stadsgids leid je door smalle karakteristieke straatjes, langs bekende en onbekende Bossche monumenten en kan je alles vertellen over deze prachtige stad. 

Bekijk de stadswandelingen